[All About 18] NBA Boston Celtics 波士頓塞爾特人討論區 (22)

1001 回覆
7 Like 5 Dislike
唔知聰明恭喜咗雙J未
送俾佢最好嘅榮休禮物
https://www.cbssports.com/nba/news/bob-cousy-on-wish-to-see-celtics-18th-nba-title-im-95-f-ing-years-old-with-one-foot-in-the-grave/amp/

Bob Cousy on wish to see Celtics' 18th NBA title: 'I'm 95 f---ing years old with one foot in the grave'
Perkins守唔到外同rondo無射程應該會比人罰到仆街
08我剩係諗到關鍵時刻應該會強過24
啲老人家應該真係等左好耐
開心到尋晚訓唔到,今朝起身翻工好攰
16年了,當年我中學睇到依家仔女都就小學
This is for you
有無導小朋友入綠血?
兄弟在心中 smart出晒面恭喜既又講唔過去既 佢同啡係好fd
不過佢內心一定好Sad
兄弟喺台上面,自己喺台下面
肥仔Grant Sad 啲

兩枝唔要佢既球隊打決賽
然後喺球員通道等JB

真 今年係易 但冇前幾年經驗就難講 smart自己仲要係身為dpoy既籌碼

飛機一落地即刻換件JT喺曼谷行街
佢真係part of this team heart and soul
同其他人唔同
個樣姣到
大家買咗波衫未
https://youtu.be/K-9CtLCMkWg?si=Hvb1mwif5Zf7xi-K
第一個受訪者係Bill Russell個女

第二個個男人應該開咗船P爽死了

題外話羨慕人地電視台會派記者去現場直擊
Deuce 有細佬
唔知呢之前傳Jt同佢拍拖

有冇介紹?
jt好似以前有帶過佢出黎 應該係真 但佢都著住譚波衫出黎 都有8成真掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞