馮盈盈30歲生日宣布喜訊 成功考獲一級榮譽優等成績(Distinction)

368 回覆
101 Like 169 Dislike
雖然本身都mk格 但讀書咁認真真係抵讚
好煩,成日都講最近自己讀咗啲咩、有咩成績
佢個所謂高材生人設都唔知邊到出嚟
KongU拿埋都一大堆勁過佢一截
其實分手幾咁閒
純粹覺得佢冇野撈想轉型做知識型youtuber
賣下supplement
咁就拜托師兄兩樣都貼出嚟,比我哋呢啲冇見過世面嘅開吓眼界
Fyy好撚正
咁又唔好講到一文不值
係 惡形惡相無牙婆咁
Hku 最高計4.3
計返4咪3.48
佢之前唔係同條仔買左樓之後散左咩
幾時變左俾有錢佬包 ??
香港啲有錢佬都係靠炒炒賣賣發跡啫
又有幾上得大台
你估歐洲藍血貴族咩
佢真係有心行專業路線洗底就應該正正經經行番營養師條路,唔係走去讀依啲 master
人地想結婚
佢呢科冇咩用
即係冇咩女人味
咁人地有努力過咪考到好成績囉
有咩好嘈

恭喜下人唔得?
姜濤讀U考到distinction我一樣會恭喜佢
唔係咁計的
呢啲唔湯唔水master讀黎同倒錢落海冇分別
一係好似歐倩怡nutritionist就正路真係行讀書果條路
係人都知啦
Taught master 無你講到興趣班咁 Survivorship bias
間U 收得你, 你本身已經有degree or equivalent exp and lang proficiency
除非你真係好離譜, 一般你正常 2nd Hon grad 到, 比你讀返差唔多 level 既野你都唔會跌watt 跌得咁勁.
收你讀到一回事, 追GPA又另一回事. FYY CGPA 3.75, EXAM GROUP PROJECT 唔小心D都追唔到 3.75 出黎啦.
最多話FYY 做新聞曬下, 但佢3.75 都唔係個班反智連登仔鳩吹就攞到.
可能人地大學都讀唔到, 唔好笑
我屌你老尾 人 on9 真係無得扮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞