馮盈盈30歲生日宣布喜訊 成功考獲一級榮譽優等成績(Distinction)

368 回覆
101 Like 169 Dislike
佢而家做既所有野 都只係為左要比有錢佬睇中埋單 就算話咩收心養性 平時都係要露啲露啲咁
藝人dse 28分都要比連登仔屌
咁又係呀麥明思都係要比連登仔踩
個個閃婚咩 30歲女人單身嘅9成都驚到暈啦 點會唔急 算老啦
我覺得係因為受咗刺激,而刻意俾人知道佢而家就算冇男朋友都一樣生活得好好,係示威嘅一種。我有個親戚比拍咗10年嘅男仔飛,佢同fyy 一樣無端端成日喺IG度post自己讀書好叻,又話自己點畢業點努力,放正能量。所以睇得出其實佢係自卑變自大。想擺出一副我過得比你好嘅姿態。跟住又成日去旅行彌補心靈創傷,但好個方面睇就係佢搵到其他嘢去麻醉自己,冇鑽牛角尖。
佢依家係咁改變
就係要咁打博入豪門

某啲豪門老一輩就真係要求最少三大master
知書識禮嘅

依方面Cv上係做得幾好
D撚屌上哂腦,都癡撚線既
都係輸俾麥明詩
連登仔連taught doctorate都可以話係假博士
taught master就算
條女越睇越似精神有問題
真係好肉酸,話你呀
佢柒
要屌一定屌fyy
Taught master係冇mphil咁勁,但master有distinction都唔可以叫廢囉
十年前到science 個邊真係有programme 半班distinction 之後sci fac 個邊做野唔畀tpg 出咁多distinction之後其他fac d programme 都嚴左好多 所以依家distinction 難左好多
wfc
其實Taught master真係同興趣班無分別
有曬source 又group project 又成 有幾難?
咪係 點買返黎 我都想知

利申 港大碩士畢業
咁多內心戲
好簡單就係人大左咪想轉形象
HK degree 報好多都要3.5 3.6min
香港冇英國有
英國integrated 同蘇格蘭有d
寫文條友唔識分distinction merit pass 同 honours
佢3.7…
好想揼大佢個肚
讀到書係抵讚
1st hon 曬下命都無可厚非
但成件事一望就覺得present得有啲突兀同肉酸
HKU 要攞distinction 除左gap 重要capstone A minus

Tpg好難搵source 一唔同人教就全部唔同哂 syllabus tpg 隔冇耐會轉
係幾叻嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞