馮盈盈30歲生日宣布喜訊 成功考獲一級榮譽優等成績(Distinction)

368 回覆
101 Like 169 Dislike
咁上進就唔會讀food science喇😅😅
學術界就係行Recognization,考試本身已經有等級,拎愈多A 就有Distinction,由香港DSE 一樣分Grade,到外國諾貝爾獎呢啲一樣

身為連登仔話某個人唔勁點會唔得,當年麥明詩都比連登仔話佢垃圾,愛因斯坦都可以話佢廢,絕對冇問題
乜撚一級榮譽?
唔覺得taught master拎distinction有幾巴閉
就等同睇唔起劍橋法律系同愛因斯坦

你嘅邏輯真搞笑
得啦fyy好撚勁喇
啱聽未?咪撚再煩
Ching你冷靜少少先邊句話佢巴閉同勁

冇人讚佢,你唔使咁驚起晒鋼咁嬲只係話佢HKU 拎MSc Distinction 而已

但同諾貝爾獎比,拎諾貝爾巴閉過佢呢樣你唔同意

飲啖水冷靜吓先真係唔好嬲到咁,唔係讚緊佢
想當年「臭你又奶個架小巴」同「肥仔飛書包入車廂個架地鐵」都係成車高登仔
我地依度個個都劍橋Master畢業架

唔好講咩master

Bachelor 都入唔果啲要delete ac
係,睇得你唔稀罕,起碼係哈佛教授先巴閉
一係就唔讀大學
連登話係就係喇
咁講結婚?

到時又話人臭雞搵到老細埋單好可悲
話distinction 呀
唔係pass
我想睇下你科大點有 distinction
咁撚靚條件咁好都未有著落
應該私底下性格好難頂
你夠arron wang勁咩
識唔識4 major ?
落仔前就唔知
但佢呢家個種精神病人 見到都嚇走
佢係讀得書
但無才女嘅氣質
最主要係因為太嘈
吱吱喳喳
成個人做多左
distinction唔係重點,重點係點樣得番黎。
一個冇說服力既人,你完全唔應該有distinction
真正勁唔係睇Master
arron wang 科大4 major 先勁
佢身邊所有人都勁
你get唔get 我問你咩?
上面話distinction 好難攞 你話你科大有cert
科大其實冇分pass merit distinction
你重要無啦啦攞UG DDP 條友黎講
Ug vs Tpg
真正的蘇格蘭人
唔一定個個睇落有錢都真係有錢嘅
你睇下楊思琦。可能fyy都咁啱好扑中個吉嘅呢?

做雞都要識揀客嘅,你睇miki。永安太子爺,有大大個老婆係到都照搶,點解? 現眼錢嘛。我估fyy係想做下個徐子淇,又要賣西,又唔想做雞。呢種扑唔中就一世。
比有錢佬中出即飛
依家冇人埋單
有錢就得,要勁係睇bachelor 讀咩
連話題了
頭先先話有hkust distinction
連登依度真係怪奇
睇人學歷, 先睇DSE>再睇Degree>Master
證明依度好多人只係考過Dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞