馮盈盈30歲生日宣布喜訊 成功考獲一級榮譽優等成績(Distinction)

368 回覆
101 Like 169 Dislike
仲要諗點樣繼承公屋(租)
⋯⋯⋯你唔想進修,其他人想
唔關幾歲事
佢個次次做唔同人設就做到最極致,之前要扮貼地就做到極MK,宜家要做大家閨秀就做到飲啖水都好似好淑女,除非佢真心玩膠 唔係有少少over 左
佢ug 爛分
Tpg 一入學立即final year
有手有腳就讀得啦
你問吓前10頁班連登仔 FYY 最錯就係無聽連登仔講入劍橋Mphil 讀Law
比連登仔踢爆左無2nd up

仲有連登絲打踢爆過佢當年讀上智英文書院,chem 有2次唔合格 靠溫書補習dse先拎到28分
佢最錯係讀完個TPg成個人生教練咁
ig瘋狂正面同好似咩好有成就咁

佢齋show course completion會無乜反彈
意思係UG都會有fyp
個TPg連project都無個
豪門仲要三大 係都美國/英國啲名牌大學先啱下話
冇2nd up真唔真 有冇source
好似畀娛樂記者報過
On 9
教ug
寫thesis
依啲都有分Pass fail
唔識又要衝出黎?
可惜,智商有問題
因為係雞
波唔夠大
讀咩都一樣
入到劍橋都係買返黎
弱智唔係扮,幫你都幫唔落
rpg一般有幾個postgraduate course要讀 教吓班pg點做research之類
依d只計pass/fail
主要時間都係睇paper做research
利申喺hku某biomed lab做過一年
後面嗰句有乜問題咁都要當料爆,有乜人唔係靠溫書攞好成績
有,佢自爆左
比連登笑柒話入hku 已經廢仲要無1st hon
佢係頭幾年DSE wor 個陣競爭係冇AL HL 咁勁 但係收分都高
之前fyy 個post 咪有講
要溫書先拎到成績證明智力唔高
仲要只係hku
唔係牛津劍橋麻省理工

dse 台笑到佢面燶
但dse 得28 比連登仔笑左好耐 仲要入得hku
講真 呢個成績係幾威既
咁叫威前面咪有巴打講過,麻省理工讀CS 同東京大學Medic 果班先威,仲未計有機會拎nobel prize 果班

仲有巴打話係hku 做宣傳,同fyy 個grade 係買番黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞