馮盈盈30歲生日宣布喜訊 成功考獲一級榮譽優等成績(Distinction)

368 回覆
101 Like 169 Dislike
要扑野慶祝啦
仲有冇得生㗎…
sell唔到外型咪sell內涵
係囉,隨便街上搵個都有Master, 幾個人之中就有一個劍橋牛津doctor, 容咩易
唔只tpg多數水泡
本地rpg其實都易入 識人hku本科2nd low入到mphil 第二年升phd 講緊係hku
佢同10A都掌握到流量密碼, 可惜變現唔到
港豬係咁
真係好撚肉酸
都唔知FYY做錯乜得罪啲毒撚
每次行出黎就話佢係雞係俾有錢佬搞大左
CLS
想感受華人劣根性上連登就得
passive aggressive arguer
都話大家觀點角度唔同
就算計佢係food science呢48人入面最top嗰4個人(8%)
咁唔通佢就勁過劍橋法律系最bottom嗰個人?
根本就係我哋對taught master睇法唔同
一間學店要賣廣告效果
寧願派個distinction 比FYY 好過比個中國不知名國際生囉
同埋呢啲taught master 個個人都係放工先去上堂, 隨時易過學士課程
加上FYY 精神狀態咁差,有咩差池,點知會唔會投訴返間學校

好心fyy 有錢買鱔稿,及早治療好過,啲記者當你係現代蔡楓樺乍
心諗taught master唔係一半人distint嘅咩
點解要勁過劍橋法律系最bottom人地讀果個都無咁比較

唔明點解要咁比較
更唔明點解要比較
唔搵位踩佢哋心理平衡唔到
根本呢班人老咗就係冇料又要指點江山嗰啲廢中
拎唔到諾貝爾獎都唔敢post
你咁講
不如問點解要俾distinction?
點解要比較啲學生?

cls 唔覺得某個人勁都唔得
一間學店要賣廣告效果
寧願派個distinction 比FYY 好過比個中國不知名國際生囉

呢個真
雖然我信佢全部A range嘅

master full time讀一年學嘅嘢
隨時真係易過ug full time讀4年
肉酸d乜呢,Master Distinction條街大把,上LinkedIn望下啦
負皮啲友係咪未讀過碩士
4/48 好似都偏高喎,平時First Class都係 10% 到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞