[推到完場]  Apple WWDC 2024 - 6月11日 凌晨一點(4) Apple Intelligence

658 回覆
5 Like 4 Dislike
有都只支援英文
wallpaper咁靚可唔可以share
敏感日子唔駛再驚開著咗比狗𢭃
真係,寫條式
計埋答案出埋graph
理解上清晰好多
國安is coming
14 pro max 係咪咩都無
想問有冇人試過Mac os iPhone mirroring
Upgrade左sequoia 但搵唔到 係咪未出
要預約
on device 唔係問AI野嗰種都confirm 左得英文?

㩒音量嗰陣條黑邊會郁

所以真係唔洗急買iPhone, 睇定啲先. 仲要第一水得美國
尋晚Gadgetgang 樂觀講香港未必冇得用
冇AI, 尋晚可能就真係得頭一粒鐘嗰堆
老老77, 有好多有用既野佢都未做/ 唔做
最想要function 係可以用keyword filter 啲冇電話號碼既sms, 屌佢老母game同賭場垃圾廣告, 用啤梨mode: 祝佢地呢啲公司既屋企人, 男既冇賓周俾車撞死, 女既做雞, 全家死絕, 邊有人好似佢地咁仆街
可以每頁唔同wallpaper ?
samsung直頭即時翻譯
想問下developer
你地更新左18之後,15樓下既機有冇咩ai玩到? Siri係咪都升級左?
估可以用到唔駛OpenAI acct既免費功能
咁可以理解到IPAD好學生向,用得合適對學習好有幫助
其實都錯
大部分傻鳩都冇睇發佈會 淨睇啲唔識tech嘅垃圾新聞9up
細task on device run
大task用Apple自己private cloud compute run
只有部分自家模型都未做到嘅task先上ChatGPT
主要係作文 問問題嗰堆feature
唔理啦
總之班vpn移民香港乜都用唔到佢地最開心
yes

問chatgpt 嗰啲 唔係apple model 範圍

佢demo 都係問: 煮咩餸好 etc
香港版有得用先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞