[推到完場]  Apple WWDC 2024 - 6月11日 凌晨一點(4) Apple Intelligence

658 回覆
5 Like 4 Dislike
就好似求愛不遂既毒撚

死纏爛打 求下你唔好同佢拍拖
我仲用緊11
https://youtu.be/zsLJIuvlRXo
呢個台灣阿叔詳細到
+1
安慰自己apple d tech 要去到第二代先smooth,等17 pro 先換
Device同”Private” cloud嗰度唔係
搞唔掂射出去就係
等如Siri唔識答都會幫你Google
我知,我講緊Apple Intelligent
郭明錤即刻話 Apple用Grok 都得㗎

https://twitter.com/mingchikuo/status/1800378916236112045
我更新左都無既
iPhone 15個電池勁健康你唔知?
ipad 上 18beta有無伏
用個patpat唸下都知香港冇得用chatgpt啦
最好情況係有得用但要開vpn
gemini 都冇得用 仲想廣東話 瞓左幾多年
使用者無須建立帳戶即可免費使用,ChatGPT 訂閱者則可以連結至他們的帳戶,並直接在系統中使用已付費功能。
真係
我覺得香港人要開始慢慢接受全世界都會逐漸同香港脫勾
香港係情況外你唔係唔知呀
唔使灰心
仲有文心一言

文心一言都算啦,apple vision 係wwdc 淨係寫china,去到新聞稿先寫香港已經揭示緊香港既重要性
Apple自己起1個model啦屌
遲啲全部嘢會跟中國Standard
睇吓iCloud幾時搬埋
習慣吓啦
咁有冇限每日問10次
無esim 已經係中國standard
畀人自定充電上限,幾好喎
Copilot POE 呢
其實想要esim
14嗰陣係用日本版
可以入好多張卡落去
與世界開始脫勾,失去她沒有,已累透
xs 果個年代我係鍾意佢行dual sim 既,因為當年esim 未盛行要加錢,而dual sim 換卡就方便好多
而家真係想佢行esim 好過
奈何香港買iphone 仲係平d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞