[推到完場]  Apple WWDC 2024 - 6月11日 凌晨一點(4) Apple Intelligence

658 回覆
5 Like 4 Dislike
其實點downloading
要AI 等秋天啦
到時人地D AI 又唔知去到咩地步啦
不如IPHONE 16 等埋AI 真出先一齊賣街
仲有冇人想買vision pro
無啦屌, 初初出都仲會衝動式消下費
都冷卻左
個AI 一定boost 到iphone ipad 銷量, 有人買就識升架啦.
虛火黎架姐, 邊有咁多人send ai 長輩圖
得啲傻鳩先買黎扮大佬
唔知點解見到 "Apple Intelligence" 個名就覺得好噁心
好似一次過攞晒人哋發展咁耐嘅嘢據為己有咁
搞到佢好似真係重新定義AI咁
淨係錄音,唔洗轉譯呢?
根本得chatgpt係ai
今時今日大路用家仲有邊個用曬pc 黎傾計,放相,mark schedule?
依家公司啲妹豬八九成電腦都無部
Xs Xr 仲有得升同 6s 一樣可以升 7個 ios 版本
做到on device context understanding 都仲唔夠ai?
應該得generative個part係要上ChatGPT
其他好似summarize / rewrite / image playground個D都唔係靠ChatGPT
Chatgpt 除咗gen text 同summarise 仲識咩?
識唔識幫你控制部電話?
Tim哥條仔
太重...
香港有機會跟國行ai
唔建議嘗試同科技盲解釋科技
對家會唔會知如果知 係咪對方唔係iphone 都可以
一言 is coming
識唱歌啦, 識講笑啦, 識吹水咁囉
毒撚需要人陪個陣應該會幾開心, AI 女朋友指日可待
香港有冇 Apple Intelligence 用? 會唔會好似 Google 同 ChatGPT 咁 block 晒?
iOS beta 有code未del好
睇嚟下代iPhone真係轉電容式button

https://www.threads.net/@ww_02__10/post/C8DK1eByH27/?xmt=AQGzA6oryvak7aFcZxONIrS9Gm-nM3hjLIu6UFHz_my1uA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞