[推到完場]  Apple WWDC 2024 - 6月11日 凌晨一點(4) Apple Intelligence

658 回覆
5 Like 4 Dislike
長撳主畫面空白位,好似平時搬app嘅位置
然後左上角個 編輯 制 > 自訂 > Tinted
我覺得無大伏
怕嘅可以backup之後先試
係WO, 之前好似都試過
一開始得之後
0.0.1 版就收皮
屌...唔知其實日常用得多唔多
如果已經變到日日用 真係冇諗過仔都未生就可能經歷要脫離apple 既一日
但上個iOS 17 beta 1 到 RC版都直接用到喎
有關ios 18
好撚lag 同食電
仲未用到mac 控制iPhone呢個功能

有關mac beta(intel mbp 16 2019 )
風扇轉多咗
整體動畫好似順暢咗
食到davinci resolve

諗到再寫
Mini 7 有未阿屌
我暫時未去到日常應用既程度
諗定唸
依隆你個Grok整好未呀
日本版咪影相有聲
Siri‌ will leverage GPT-4o for free, with no need to create an account. Requests are not logged and IP addresses are obscured . ChatGPT subscribers will also be able to access paid features within the experiences.

睇唔到IP,即係ChatGPT 認唔到個request由邊個地方嚟,所以理論上如果唔係有長城,連大陸都用到
係日本影相先有聲
第一次有Apple 比windows android 屌打嘅感覺
POE係弱智 如果同openai課金chatgpt4o比較
有backup
去日本先有聲
返嚟香港冇
感謝
想影日本妹喎
而家係唔係未有iPhone mirror功能?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞