光榮出新的三國無雙呀!

821 回覆
301 Like 35 Dislike
如果太高難度我去玩魂系啦,我做乜玩三國無雙

三國無雙本身就係target果班想無腦放鬆嘅玩家,但我覺得無雙系列個問題係,割草都割得毫無樂趣,割到好似返工咁

我覺得如果割得爽但整體難度唔會過高,先係系列其中一個重要功課,而系列嘅一個先天劣勢係大家都太熟三國歷史,你一定知道劉備長坂坡之後就打赤壁,赤壁一定係周瑜黃蓋火燒連環船,變咗難咗引起興趣。簡單講就係,我做乜花時間做啲我已經知道結果嘅事

所以我都覺得佢玩原創角加部分原創劇情都好嘅,我唔會知個劇情我會玩得開心啲。

只係以光榮三國系列一直表現出嚟嘅商業模式及技術能力,收3A大作錢但交唔交到3A大作嘅水準,我就好大懷疑
溝埋一齊變原創角玩練師得唔得
封神無雙又得,射下光波唔使真實
大蛇又有啲基礎妲己紂王周文王3眼仔果啲
伏伏地咁
虎牢關之戰
仲有三英戰呂布畫面

屌記得細個用隻馬逼鳩劉關張三隻人企前d 見到呂布諗住可以圍攻佢
點知呂布幾野就斬死左佢地

其實我覺得修羅/困難做得唔好既野就係... 感覺唔止敵方變強,係連我方d人都變廢左
我記得可以升到有8隻
用弩好正喎
你算好啦 呂布當佢地透明 追撚住我
有次打撚到無心機用孫尚香反而贏撚左
孫尚香其實單挑係勁
佢行路快,第5下3角屈到最後一圈係可以破防

不過我方D將領根本就廢
有時佢地會比兵仔打死...
個陣多隱形人 熄哂佢地唔出陣慳返
你想玩武將制定君主制
我一定帶
你可以教佢地只用三角制攻擊
弩兵可以射暈人

個陣修羅有時都要靠佢地
同埋我記得二猛將傳係可以拎skin
得呂布同孫尚香有
呂布好似係要打赤壁之戰 勁撚難打
https://youtu.be/s2uqLQLxAcI

如果有返呢首就好
試過18路諸候都被呂布一個殺哂
你見主將多紅點圍 做定準備趕返去啦
個陣又無得吹馬返黎

應該係隻game設定咩模式都好 主將多紅點圍係死硬迫你返去
玩人中維新就識幕末歴史
真係
不如三國穿越走人中之龍路線
原來3個陣已經有得較佢地咁先進?
次次都無撚理佢地
呢排都係用PSP模擬器玩返真三vol.2 一日一武將咁玩
希望唔好再失望
記得有一集都可以自創角色
仲可以帶兩隻兵仔
維新RE入屋都仲要load 冇無逢連接真係好多人屌
我都覺得OK
我認為鍾意5既都係真愛fans
其實點解唔出火影無雙
發覺作為無雙Fans既我好撚低賤
真8比佢撚完一次 而家睇到新Trailer

又係扯晒旗好想買…

真8我買預購版, 玩左兩個鐘就棄game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞