光榮出新的三國無雙呀!

821 回覆
301 Like 35 Dislike
用日本出源氏平家都得呀
玩都玩到悶啦,隻隻角色都要獨立升
臥龍好玩過無雙
其實PS2時代FROM SOFTWARE 有出過義經英雄傳, 比無雙真實好多, 想割草基本上係冇可能
7 8啲角記得都可以用錢定共用經驗升
中學時期玩過,我當割草咁玩, 打到人瞓低可以補刀
唔難玩 打得好爽快
又真係幾正,光影、戰場上沙塵滾滾呢啲氣氛都做得好好,兵仔又夠多
我覺得動作方面真係可以參考下granblue fantasy relink.
一樣都係based on 口口口三角呢類型, 但玩左好多花臣出黎, 隻隻角色都唔同玩法, 對隻角無乜興趣都會想知下佢個機制係點.
不過人地得22隻角色左右
2024 無乜game 玩
全部都塞晒喺2025 出手

無雙 芒亨 gta
反手背劍真係好撚型 仲中二過日本啲拔刀動作
等猛將傳/威力加強版
唔出多幾個角色邊有題材出三國無慘
我覺得可以唔同武器唔同玩法
然後好似6 7咁主武器(有角色專技)加自選副武
咁就算你好鐘意果個角色但唔鐘意主武玩法
都可以鐘意既角色+鐘意用既副武
仲可以升好一把武器俾唔同角色快速上手
但可能好難平衡,結果個個都用哂某一兩把武器
同埋relink係打boss為主無雙係打大量人加人型boss
人型boss變化有限
再加上如果強大既敵將有獨特打法
只會變成唔同戰役都要事先查定點樣打最好就去哂跟
無雙都係簡單D邊個角色都打可以用同一個方法打哂所有關更好
成隻真三都係J囡 割乜嘢草?
個畫面好多兵
仲要9沖得好快
幾時肯出無雙排球
睇D 兵仔似行返無雙三個種攻擊意慾極強咁
好難想像修羅模式點樣打落去
未出門口就俾弓兵射死
ubisoft學下人啦
暗榮玩虛構歷史都醒過你
睇下時間先啦CHING, YT早出就放左啦.......
佢都係B站搬過黎仲要冇登入一樣係480p
飛住睇左段片睇落似乎冇得做黑巾軍
估計係前期要跟住劉關張先
之後會識埋曹操孫堅再俾你揀幫邊個
但三國以外既勢力未必有得揀
進軍場面真係唔錯,另外啲卒同武將睇落冇以前咁低攻擊意圖,高難度啲應該都有挑戰性
另外滿足條件可以限時使用武將都幾正
似返少少歷史題材既遊戲睇落冇以前咁兒戲
一個女角都未有得睇
侵上台 gta會遲多4年
R*當年話佢在任唔會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞