光榮出新的三國無雙呀!

821 回覆
301 Like 35 Dislike
新出既角色唔太掂,得幪面大波既雅典娜係ok
新出果啲太勁
獨咩醒撚呀傻閪
自己用隻狗眼望下上集無雙同三國志有咩評價
好似上年隻starfield未出我話佢伏
成堆好似你既護主狗衝入黎咬我
結果宜家又縮哂入老母個閪度
睇正負皮都知啦話skip,悶既全部負皮,唔係好期待係咩又要興奮又驚樣衰
粉毛阿婆
無雙3 有,無雙4就唔知點解冇左
以前無雙3有得單對單
無雙3最好玩,第一次打呂布真係好恐怖,幾下就收皮
跟住又可以1對1
上連登咁在意正負皮數其實好on9你似係嗰啲好容易比正負皮影響心情嘅傻鳩嚟
見樓上有巴打係到討論 笑鳩我地咁興奮
我只可以答一句 真正愛三國無雙呢個遊戲
呢隻遊戲就係自己童年回憶既人 個種心情好難話比你聽個感覺係點

就正如有人見到數碼暴龍電影版會狗沖入場睇到喊
slam dunk劇場版 幾廿年冷飯都想入場支持

就好似我由真三2集集玩 玩到真三8比佢個open world撚左獲勁
但我都會因為呢條trailer而起一起雞皮 興奮 期待
即使最後結果我都係屌到仆街 呢幾舊水我都係抵比佢賺
因為咁多年黎佢比過我既娛樂 回憶 快樂 甚至同一d無乜可能再一齊打機既朋友既往事 真係好多好多講唔晒

anyway 上次屌鳩真三8原來係一年前
對上一隻令人震撼既game
https://lih.kg/yqmpwgX
total war 好 mama, 兵種少, d 名將一陣就老死, 2 代人d 名已經亂黎( 後尾有插件改善花兩個問題) , 但無神神出個 8 王 dlc , 9 唔答 8, 後尾再出孫策呂布個熱潮已經過左, 果時好早話唔會再更新傳聞係出 three kingdom 2, 但之後都無再聽過
我以為佢講緊佢個COMMENT有10個負評
根本有期望同埋失望就唔衝突
而討論亦唔代表有期望
雅典娜一隻打曬
I know that feel bro
我又係由2代開始集集都有玩
由PS2>PSP>PS3>PS4
但係無雙8個單真係俾佢撚左獲勁既
個陣真係對個系列好失敗
依家過左咁多年終於又出番
我應該都會買番份當支持
其實無雙8話搞Openworld
我事前已經知到奶硬野 已經唔敢預購 等減價先入
如果係trailer咁萬馬奔騰咁真係幾正

但未夠料唔好open world, 又空洞啲卒又好似斬空氣咁
同埋定價唔好咁進取 吓吓仲高過AAA咁
我寧願佢出少D人物
但每人各有一把專武
隻奧丁淨係用時間停止已經玩曬
我覺得動作方面可以參考下最近隻granblue fantasy relink.
基本都係口口口三角果類, 但就玩出好多花臣, 一換角成個flow都唔同晒, 隻隻角都想硏究下有咩玩.
無雙有D角真係試齊D招, 睇下無雙有咩特寫半個鐘唔洗就收返埋
佢想有驚喜 所以出咗八王之亂
唔係題材問題 係個DLC太慳皮 好多回收重用資源 啲兵種都係換吓皮 玩法無新意
佢出呢個做最終劇本

即佢當初打算一路補完到晉

只係官渡就唔再出 咁佢原作係總幾受歡迎 但係更新hea 口碑差咪少人買

佢最起碼出到赤壁劇本 三分天下
相信已無咁多人屌

赤壁變咁一場單場戰役仲要唔係控水師
出左咁多年,我寧願佢出原創,多啲what if
因為薩無唔係垃圾無雙開發組出
係隔離忍者隊做嘅 梗係好玩

任記講明 淨係要忍者隊 唔要垃圾Omega Force

根本唔撚俾面
無雙人物太模組個個唔同
其實好食資源
諗個方法簡化資源
將三國志同無雙溝埋一齊整隻完成版empire仲多人玩
7都整哂,拎返嚟用咪得
唔夠膽駁我要周圍R人圍爐有冇咁廢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞