光榮出新的三國無雙呀!

844 回覆
306 Like 37 Dislike
所以以前招式內置霸體 位移 快手就係屈機,好用嘅就幾個
變咗後面有自訂強化加大範圍 加攻速

基本上無雙改進係方便咗玩家,但有人覺得反人類先好玩
https://youtu.be/3jj1PLVfoeA?si=rcspglb0OyIxdPS-
張角型到
同兵仔一齊衝果下起晒雞皮
希望今次光榮醒醒定定
張遼合肥之戰同啲卒仔一齊衝, 成件事應該會好正
https://youtu.be/WWHS6qu60R8?si=s-O_l1lZAmxRvQDU
D音樂都KEEP到個水準 , 特別同D兵一齊沖呀
最後果段算唔算千人決戰 啲兵多到
其他將領都可以打飛人
終於唔係其他將領同兵仔無分別咁
睇落其他人都冇點大改造型 二袁 華雄 堅爺 Tony 陳宮
係雲長除帽 同張角正經咗
應該唔似5咁玩另類
上兩集已經會
自己友人多你搵唔到位出手
張角都可以大義凜然靚仔樣,我希望張郃魏延許褚都可以好似佢咁改一改
張郃世一。唔改得
關羽去到虎牢關就會變返舊衫。上次預告片係咁。
一開始同關羽個戰場bgm 好有feel
好有真三四感覺
同埋同成堆兵衝出去個下 係幾有feel
咁睇落好似玩得落手
原來係3
好有回憶
呢集都收皮呢個系列可以宣道收皮
同黃巾軍一齊衝首BGM係咩 都有D熟
仲記得讀書成日有個欺凌人既肥仔成日話自己無雙幾勁幾勁
其實係唔係得鐘意欺負弱少既人先會成日玩割草遊戲
堆卒仔企定定比你打好玩咩
去打d挑戰自己既野開心好多啦
俾人蝦到你諗嘢少咗條根咁
實際上其實都收咗皮好一段時間
名義上一路未嘅
見個Trailer有返啲期望,唔好好似8代咁就好啦
你讀書果時幾多年前?
我讀書果陣真係冇咩好玩
唔係無雙就GTA再唔係就玩魔力 RO果D online game
仲有你估無雙好易玩?
想當年打呂布好撚刺激嫁
打左成場咁耐俾佢hi一下乜都冇哂
初代玩最高難度都無可能割草
但孫堅佢無改返1~4 個look,夾硬整到佢未老先衰,滿頭白髮,連樣都似五,六十歲

明明死果時連四十歲都無,懷疑根本就係孫吳黑,好多人物造型都整到好老
我諗無雙567孫堅既FANS多過12348。太有型
其實孫吳好難搞。你玩過67個故就發現佢無一個長期主角。每5年就有一個主角出道即高峰,兩關後就死咗。每一代人差唔多都連唔埋。咁以前得一個年齡,要連埋佢地就要搵個核心,即係孫權,一係老過佢一係後生過佢。

做國傳根本寫唔到佢地個成長。因為全部人成長時間都唔同。咁黑佢就好正常。而曹操劉備同佢啲手足全部都有30年共事,而且係同一個人生階段。全部一律SET 做40歳造型就得
依家先睇佢原生upload 嗰條片。初版終於變返60fps啦。唔洗得ps6 同pc。終追返真三五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞