[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
Mount 咁低調都比你話
只係今季傷多過踢姐
米路應該點都走
最撚煩都係垃圾福 唔想再見到任何領隊
新定舊領隊都好
再比機會呢條撚樣
1. 傷患問題
2. 英超最多受傷
3. 短馬出唔到
4. Shaw出唔到
5. 場場後防唔同組合
6. Mount傷到出唔到
7. 全季有45個傷患
8. 中堅傷到要擺米路踢中堅

就咁數都數到一大堆原因, 哥狗安76都教唔掂啦
講明BLAME應該係自己你都唔滿意就收皮啦,夾硬死撐
想問今晚有冇電視播?
隻朗狗仔搬一大堆宇出嚟,然後我覺得我認為

結果咪hater gonna hate

坦蛇識唔識教波唔政講,趕走阿朗肯定係啱
咁佢到底做錯咩?
要好似皇帝咁下詔罪己?
本身應該all in對家,咁搞法最少輸456
牙敢個陣咪咁
仲有1.27
如果係咁隊波無乜得救
反坦冇問題 啲理據柒撚過公園啲阿伯
點搞
你剩係要聽自己要聽果幾句姐,哂氣
洗唔洗寫埋悔過書?
呢隊波已經唔係爛,係痴撚線

咁樣LEAK法即係提早投降
唔通好似敢帥派NOTES教人路咩

同福狗道歉一樣,負咗責任就move on,打仔都閂門打嘛
仲要搞到啲員工無得WFH
比英冠隊後追三球差啲輸埋

‘I see the mistakes we make. You can’t avoid them. But it’s not an embarrassment, it’s a huge achievement.’
你地接受到
唔代表人人接受到
我覺得要
坦狗都最後一場,反坦應該唔會再屌下任領隊趕走球玉水曹ddg,大家咪順下佢意屌鳩埋坦狗唔認錯唔識反醒,下季又係一個新希望,希望大家比時間下個領隊,唔好柒一季就炒
依句係抵屌,但同之前有無認錯有咩衝突?

BTW 上面段文3:3個場,一球係罰球折射球,一球娜娜甩手派膠,一球世界波,然後坦都無BLAME娜娜而係BLAME自己,但你就覺得佢無講你個幾句就話佢唔認錯
即係許志安開記招話自己係壞左既人 但係佢無講點樣屌賓穎 所以許志安唔覺得自己有錯 我咁理解有無錯?
同埋唔覺得麥蛇會好過坦
「朕自登極兩年,反坦直逼京師,雖朕諒德藐躬,上干天咎;然皆諸臣誤朕。朕死無面目見祖宗於地下,去朕冠冕,以髮覆面,任反坦分裂朕屍,勿死傷球迷一人。」
唔爆點抬
許志安話:我有責任
下一句
如果兩夫妻能夠執行好個計劃 一定會取得成功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞