[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
我自己覺得後防線嘅穩定係重要過前面好多
前面唔夾熟都好,仲可以靠個人能力創造機會,後防只要啲位補唔切就會有缺口
終於追晒post

個人可以暫時得出以下推斷

蛇占團隊已經制定好一個重建曼聯嘅藍圖,佢哋心目中一直都認為麥堅拿比坦蛇更加適合擔任領隊呢個人選

但當初麥堅拿仲未有消息會離隊,於是蛇占團隊就打算俾坦蛇教埋下年完約先再算,但偏偏半路殺出隊軌,所以蛇占即刻提早雞走坦蛇

至於邊個爆料,agent自己爆定係麥堅拿爆比Agent再爆,就留返俾大家自行斟酌
大力臣重傷轉用Fred
Fred要抽卡 抽得柒就瘋狂甩波剩係識鳩跑 呢到開始閪閪地
有段卡斯米路兩次紅牌
之後冇埋短馬
認同,摩佬當年一黎都係執條後防先,後防穩先有條件講進攻。今年條後防配搭換左幾十次,點攪
個陣有短馬閪極都仲頂倒,冇短馬即刻廢左一大檔次
邊個爆唔重要,重點係究竟占蛇確定炒坦定想睇咗係咪請到麥堅拿先炒
岩…一隊波穩定一定係後防做起,你望亞妓就知,中堅後防配搭換左都唔知幾多次既球隊西係定律
自己唔買中堅怪得邊個
馬天 華記 上年季中尾已經開始傷
L2 成季冇踢過咁濟 你都唔會當佢正選
麥隊本身賣嘅 人哋好彩打得翻起咋

睇傷病史 得馬天同麥隊比較好可以打足
求其搵Evans翻嚟就當做咗嘢

Lb位自己買個斷腳嘅翻嚟仲要放人亂咁醫

根本係自己攞嚟 買Nana同mount翻嚟其實carry到隊波啲乜

然後實有人話管理層買唔到人比佢唔關佢事

屌你老母乜都唔關事 咁炒撚咗佢都冇影響啦
嗰陣成日諗住有短馬,下季有個用波龍就唔使再怕迫搶
點知短馬傷大半季
你唔拎埋今季比無意思
今季轉會又用左成200m
買完人後 人腳唔覺勁左
戰術唔覺有體系
成績係最差一季
歐聯夠膽死包尾出局
如果輸埋足總杯
可以話係一無是處
倒退到仲絕望過椰子果季
馬拉仔有斷腳史咩?猛哥病史都唔係嚴重嗰隻,除非話而家教練要講埋醫術啦
娜娜下半季咪正常返
如果真係賭輸左起馬又要衰多兩年
期間仲要預麥蛇交唔少學費
當初舊成日話油王買到啦,真係做先再講
不如講下獸醫團隊誤判左幾多次
誤判短馬 馬拉西亞 shaw 傷勢已經對買人方案好大影響
然後聽日全隊踢西波被大炒
椰子嗰陣只係競爭冇咁大啫,講真戰術咪又係斬波
唔理炒唔炒,出年仲有啲年青球員,陣容冇咁老,唔會慘過椰子
仲未計呢十年最冇希望一定係蘇蛇蘭蛇
先唔講就算短馬出得返會有勁左幾多
明知冇左一個後防可以搞到自己套戰術唔work
都唔買定、練定一兩個替代球員
用咁多錢買mount 買海倫 買nana
當油王入主左 定todd 哥入主左?

同埋真係無plan b得咁交關
無左一個球員就閪波到次一二線嘅隊都唔識踢?

咁嘅基調下
一係我曼嘅budget fulfill唔到傻坦
佢要每個位都買兩件即戰力先踢到佢家波
一係佢套野無plan b
有傷病即時收晒皮
mount 咁多傷可以入去班獸醫數啦
咁都過倒體測
仲有成日操練受傷,唔知做乜又傷
呢啲以前只有馬同拜利先有嘅問題今季勁多人有
今年冇左十幾條友呀大哥
獸醫誤判傷勢都影響哂買人部署啦
邊個話無諗住買後防?果陣係打算賣龜再買 pavard,國米直頭出聲屌曼聯介入推高個價。最尾龜決定唔走,曼聯根本就無錢拎出黎買人,所以先焗住免簽 evans
點解炒坦=重新嚟過
坦迫到班大帝跑 搶 後場build up
上面幾樣現代足球戰術上必要嘅嘢
依啲唔係炒咗坦就冇晒喎
我覺得既然蛇占團隊已經制定好重建藍圖,就必定會有一個領隊list,list上面既人全部都適合去擔任呢個project入邊領隊嘅角色,只不過排名必定有高低

坦可能都on list,不過麥堅拿應該都排得好前先會令到蛇占要即刻雞走坦都唔可以比軌請到
前鋒有得唔買咩定你諗住真係買英超冇入球嘅韋大哥
娜娜打返水準係值㗎喎
你最多咪話猛哥買錯,咁邊個知佢過嚟就重傷
係請麥堅拿太risky姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞