[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
Manchester United’s travelling squad for the FA Cup final against Man City:

Onana, Bayindir, Heaton, Dalot, Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Evans, Kambwala, Lindelöf, Casemiro, Mainoo, Eriksen, McTominay, Amrabat, Mount, Fernandes, Amad, Antony, Garnacho, Rashford, Højlund. #MUFC
📥@Manchester_Utdfc
已經失敗過一次
fool me twice, shame on me
你可以收貨架
但你點解要迫人收貨先?

事實就係佢唔係講selection、tactics、substitute呢啲字眼吖嘛
全部都係圍繞performance
但performance 係形容緊球員
並唔係佢本人
有埋摩佬拖舟嘅表達方法做對比
喺度懶係客觀
其實個個都知咩料
無話迫唔迫既,講「我有負責」唔滿意,一定要講你認為既某幾個字眼你先滿意姐。哥狗/沙比蛇排鳩陣輸波出事之後都唔會講到明自己排陣出錯啦,搵黎講
坦蛇抵炒啦
但如果 真如果佢拎到fa cup仲可以觀望下咁解
朗狗仔死撚去撐艾納斯咪算啦
使撚同啲死梁種講咁多咩
澄清完萬一真係炒咁點算
條友擺米路某D防守數據=RICE,話坦唔識用米路都唔肯認米路比英超CHUR爆左
掉返轉諗 唔咁講可能真係
總之就坦狗問題啦
其實有
https://www.skysports.com/amp/football/news/11679/10721967/pep-guardiola-says-he-has-made-some-mistakes-at-manchester-city
"And at times my ideas were not good, because I'm still getting to know the players, to know what is the best position, the best way to play, to adapt to them.
That is my job. I have to help them and I tell them that. And most of the times we were not good, it was my responsibility."
不過廢事嘈

咁概成績直接認衰仔講自己做錯咩都未試過
我係覺得佢硬頸要面唔認錯架啦
但每人可以有唔同睇法
我無打算說服你
係,走漏風聲係on9
走漏完再澄清,然綮過兩日再真係炒
呢個操作係on9加on9
希頓叔叔係咪最後一場
依段係哥狗岩岩黎英超,話自己未適應英超同摸清球員喎,咁講坦上季夠一齊罰跑啦
話時話 而家仲有冇跑?
咁概成績直接認衰仔講自己做錯咩都未試過

講到尾咪即係成績問題,扮咩講到係處理記者會既方法問題
咁佢到底有冇認錯呀?
依家玩埋捉字虱?
之前摩都都無咬得咁勁
多謝你聽得明我意思
但我都有見到米路真係被chur爆左
算,反坦撚樣唔會講第一季
新班底想搵新教練…

史上最低排名
冇歐洲賽
負得失球
一堆不堪入目嘅進攻+防守數據

有咩求情理由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞