[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
要講埋,我地個fitness coach 廢到爆,本身做sport science , 19年做埋fitness coach 做到依家。結果班友坦黎到體能跟唔上現代
但到時麥堅拿唔嚟就搞笑
Welcome杜曹/迪沙比/波特
講真坦狗走既話 福安卡米梳都一定要走埋
由季前到上半季未多傷兵果時咪一樣柒下柒下
就算短馬如期復出你都要買中堅先啦
華記消防員咁出一場抖兩場
L2 M5比你投閒置散嘅

馬拉仔暪住隊波自己出去醫都好大紀律問題自己友就當冇嘢?關曼軍醫咩事?

不如你講下今季收購有幾成功
認真就算啲人唔傷 新買翻嚟嗰啲坦狗自己都撚唔掂
你自己睇埋上面有巴打講係有打算買中堅的,最後唔夠錢買
短馬猛哥好早就收皮
娜娜又成日自爆
歐聯畀佢敗咗幾多分,嗰陣已經得返烈古龍,然後佢又間中傷下
馬拉狗未踢熱身賽已經重傷緊
梳踢完第二場又大抖兩個月
你個優先次序係nana mount 先到中堅前鋒喎
咁最優先個兩位做到啲乜?
屌你老母你班友季初唔係咁講,又話今季先正式踢坦想要既踢法,預左陣痛期啲人要時間夾,之後傷q哂夾條毛
Nana 筆錢
果時最少有兩件20-30m中下游龍可以揀
就算無全盛 nana咁勁
但今季nana一樣派左唔少膠搞到失分

退一步講
明知自己套戰術係要靠中後場
咁多錢第一時間轟去買mount呢個唔係最等人用嘅位
然後唔留ddg 又轟多50幾m買個要適應嘅龍

真係戇鳩冇朋友
我無講過
咪撚煩踢返功利足球, 年年保前四咪算

想轉型又輸唔起, 短視到咁撚樣仲話變
娜娜踢到非洲杯先習慣倒英超依個冇得講啦,下半季都對版
mount 根本就體檢都唔應該過倒,傷多過踢完全冇正式用過佢
海倫就真係overprice太多,都誤判左條馬狗居然sickleave多過踢

3件都買貴哂攪到就爆FFP
之後就冇錢買中堅了
係..但大部份時間都係9跑
列古龍又係唔知點解季中要彈鐘
仲要彈完無再借左閘
明知得一件成日傷嘅正左閘
曼迷陣痛期頂盡輸2場,多過2場已經暴動。
仲講咩話要轉型改革
我當你買nana 係想搵走個高薪龍嘅兼打到build up (得個龍打到build up其實都冇用

唔明咁急買mount做乜
仲諗住靠c18 e14頂多季?好彩文奴冇傷捱到季尾
嗰陣已經雙線仲要軍醫吹到梳爾好快出得
點會留三隻閘
未就係獸醫問題,以為shaw同馬拉都出得返,屌佢老母原來未好返
話信軍醫兩個出得返呀嘛所以唔續 慳翻個雞碎咁多
梳出得都係得一件左閘
咁今季轉咗咩型先
505中門大開陣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞