[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
最好贏埋歐聯返黎
點解你咁得閒?
最後一場就梗係出哂坦兵出嚟曬冷啦
我都想睇自轉,曼治正選
占蛇19年收購NICE後5年換5個領隊 (19/20 ; 6TH ; 20/21 9TH,21/22 5TH ; 22/23 9TH ; 23/24 5TH),換領隊對於佢地黎講濕碎啦
你地要先入為主我都無辦法
我應該係睇到加拿祖連續幾場被換走然後被反cup
再加比高雲地利連追三球先開始反
贏猁果場我都以為坦終於開竅識得用唔同戰術

點解朗迷同曼迷會係mutually exclusive嘅選項?
加拿祖同大碌係唔係都要比你地反埋一份?

講返轉頭
傻坦講傷兵果時絕對唔係回應緊自己換人嘅問題
佢只係搵緊球隊成績差嘅解釋
例如
“I think what has definitely hurt [us] was we had, in crucial positions, we had the problems, like now, we are [in] with centre-backs. And so many centre-backs, not only one, there are more injured or are ill.

“You have to deal with that,” he insisted. “But everyone understands when you have such key players who are not available, it will have a negative effect on results.
https://www.manutd.com/en/amp/news/detail/erik-ten-hag-admits-man-utd-hurt-by-injuries-but-will-be-stronger-soon

同我講想聽到嘅回應,唔係同一回事
佢無認到自己換人係換得唔理想、換得差
亦都冇認過自己排陣、戰術嘅問題

佢講到we 有問題果時
之後每一句講嘅問題都係球場上嘅表現
從來冇提過自己應該負咩責任
賣咗尼斯未

全部垃圾借過去踢一年先
尼斯唔係有個杜林打防中好勁
傷兵問題用到米路+岩岩傷好既伊雲斯,後備成堆青年軍時,仲煩緊點揍夠十一人出場時,然後你覺得佢應該要公開承認排陣,戰術依D問題? 咁佢換人入黎絕殺個D又洗唔洗公開讚埋自己?
又炒,又重建,再炒,再重建。。。

無限loop
平時睇埋個d 反曼page 流量密碼冇講嘛
認錯唔一定同稱讚對等
認左錯唔代表一定要邀埋功

而如果成季咁多場閪波
對大大小小嘅隊都打到咁柒
比人20射咁多場、得失球負數、多場比人後上、踢出黎無form
你都覺得做最大粒嘅佢一次要認衰仔嘅時候都無
傷病係所有問題嘅答案
我係唔同意嘅
不過你可以有你嘅想法
上面quote晒都唔睇

利伸 一個中文足球page都無follow
最多得啲評述員 劉瞬文之類嘅有睇
信不信由你
決賽前吹風炒教練,唔澄清
咩野神操作黎,換左管理層都可以咁on9
咩杜曹,麥堅拿,肥普,真係一個都J唔落
因為贏咗冇得炒,可能係管理層眼中如果要踢歐霸會影響聯賽成績,搞到冇前4冇歐聯踢
上次個段咪話”WE”踢成點樣點樣,然後坦話自己RESPONSIBLE囉,只係你唔承認咁叫認衰仔,覺得佢將全部野賴去傷兵,點講你都只會搵其他位黎入,一定要講到你所謂想聽個幾句先滿意姐
你當係
我覺得起碼摩佬、拖舟果段先叫認左衰仔
講左自己做左咩on9野

我有責任 下句就係 場上嘅表現未如理想
係見唔到佢覺得自己有問題
一早話Jim狗唔識波
玩爛尼斯狂換領隊
唔留綠木左膠當道
迷垃圾英人
決賽前任得佢吹風
除咗識炒staff炒領隊仲識啲咩
為咗專心入返前四而唔踢歐霸
占蛇,我地話對坦蛇失望咋
無話要炒佢😭
暗黑兵法
仆街車狗黎入主想搞死曼聯
我有責任令到下句既場上表現未如理想,唔係洗咩提「我有責任」,究竟有幾難理解? 樣樣野都要講到咁白先滿意,你做人都幾辛苦
J 麥堅拿真係最撚on9

英甲英冠升班又點

唔係唔記得之前做sob助教 教咗乜撚嘢出嚟嘛
卡蛇
回家吧!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞