[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
炒摩炒蘇炒耶炒敢其實都好一面倒
短馬算唔算用肉身幫坦蛇遮醜
開季出佢都係高波漏斗仲要擺老烏
臨尾打白禮頓換走佢先開始入波(仲要靠個人能力)
但係迷坦吹到短馬係rodri咁冇佢先柒build up
永遠都係唔出嗰個最勁
上季紅牌後已經開始跌,根本買黃昏球員就預左
無可否認
我一開始好appreciate 佢會一齊罰跑

但佢都係無講自己衰咩
所以我都係懷疑緊佢覺得自己果套work硬
唔關佢自己嘅戰術事
係架
似摩佬咁有往績支持
拎波圖都拎到歐冠
用國米屠全盛疤
唔介意佢串串貢

但就算摩佬都有認自己排錯正選嘅時候、
哥狗都有認自己啲idea唔岩

但對比之下
坦成績唔好都無講過自己有咩問題
真係賭博黎

唔講卻奧斯 摩迪呢啲老妖
軌免簽施華都好洗好用
係要有bias我都無辦法
用source -> 懶客觀
無source -> 盲反

改名囉一係
麥堅拿鎮得住班大帝?
其實依家都係得返福狗難搞啲啫
想問吓呢,以你地所知 球迷係IG留言或者send email過去,最後啲資訊真係上到去管理層嘅機會有幾大?

都已經清左唔少
屈服球員,山曹回歸,福繼續做慈善。
今次DO竟然未出聲
留意到上面有幾位凌晨開始嘈到而家
有冇咁好火呀?
管理層次次高價高薪買30歲球員悪果,英超強度大,踢一二季已經冇貨賣。無限loop
決賽前出咁news ,球員唔會賣命搏,又唔澄清,今晚all in city
估唔到般隊內心世界係咁
海倫心諗留你阿特蘭大仲好 有歐霸拎
跟住下半版見
Asked who was to blame, Ten Hag told TNT Sports: "It's always me."

"I am responsible for this," added Ten Hag. "We know we are in a project. We are making improvements, so that's very hopeful.”
嗯,又係無講自己有問題
仲有啲契仔同大帝
自轉 mount 米路
到宜家都唔知係邊個做25爆內部料
般 短馬 nana應該就唔會玩嘢嘅
你send email比百佳,你覺得誠仔有幾大機會收到?
唔會係球員爆啦,無理由決賽前通知班球員咁ON9
"I am responsible for this," added Ten Hag. "We know we are in a project. We are making improvements, so that's very hopeful.

"We are going in the right direction so I know we will be successful in the long-term, but if you want to stay in the Champions League you need to win these games.

"We were winning and then we're losing it. We should have taken three points, that's clear. We did this in other games. I was pleased with how we played but at the same time I have to criticise the team because the defending is not good enough.

睇完都係無講佢自己有咩錯左

完啦好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞