[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
其實根本我哋有山曹mount 福, 正常邊會預個19歲新仔做主力擔正
一個玩嘢一個亂踢一個長傷
吠黎吠去咪又係因為今年成績差要炒
屌你老母講咁撚多扮乜鳩
即討班人睇住場波屌, 好似你咁等輸波出嚟抽水咁低賤咩
賤種朗呀
你有冇諗過即討成班曼迷圍爐
我地一個半chance就敗家個個屌
對面射失果d你唔記得左遮
So蛇又係慘 教得好地地無啦啦比人質件朗狗比佢
計成績係要炒, 咁樣炒領隊賭大細, 唯有睇下蛇占搏唔搏到
所以如果麥堅拿成功就可以確定當年朗哥累事
今季就算強如鏝冇左rodri個幾場都會失色少少
我曼人腳拆番開睇本身都唔係勁
然後又不斷有人傷,冇時間夾
無錯場面係好柒好悶
先唔討論受傷原因係咩
我唔覺得強如鏝阿呢兩隊已經夾到咁熟既球隊
係面臨咁大幅度既傷人潮下仲keep到表現
記得痢前幾年有一季都傷好好多人
個季最後都好似係第4,仲要靠ab1角球絕殺先搶到番黎
係後勤未搞掂下郁坦蛇呢個決定我反而覺得鳩層請左wilcox & Ainsworth & 唔記得第三個叫咩名後
佢地想要既球員/建立既風格同坦蛇有出入
所以先決定不如提早結束
因為近日都有傳Ainsworth想同鈕打官司比佢呢個夏季就可以入曼做野
咁想坦走嘅不如講下
如果麥蛇黎到俾幾多時間?
如果控制唔到班大帝
成績又唔係特別好
係咩又即炒?
我時浦頭洗唔洗通知你條柒頭吖
睇左大半季波 咩時間都入過黎
又要講晒你知呀

不過你睇波咁簡單
咩都睇唔到架啦
所以今次覺得有問題主要係呢個時候漏風聲,仲要係all in麥堅拿
請唔好屈我迷坦
有祖嗰啲唔止半chance了
佢炒撚左如果係搵麥都還好
但預撚左有排搞

如果係搵果d咩撚杜狗南狗 真係咪撚搞
同坦sir背水一戰 今晚有機贏
睇到, 賤種朗著住曼聯波衫走場呀嘛
明明隊波靠反擊打快攻
無啦啦整件跑唔郁既黎玩鳩佢
唔輸6:0偷笑
哀兵必敗
總知換左新帥你班撚樣頭2年屌鬼一撚定鞭你地全家
麥堅拿當搏一搏, 佢開到個靚頭嘅襟捱啲

如果人腳仲係踢到今季咁, 未必捱到季尾了
我都唔知算唔算另類減壓
輸咗可以當知自己走冇心帶
嗰陣夠話俾時間坦蛇, 第一季脫歐都ok啦, 最後又點
講緊同前6/7個xg差廿球喎
關咩xg低拉低個數呀
人哋xg高係代表射波位置有威脅 所以xg高
個攻勢造唔到有效/ 入到心臟地帶咪xg低囉
做咩又轉移話題吖
唔係話人即討無上水咩
又柒左呀賤種坦狗仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞