[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
咁留坦清人咪得
海輪 自己基本功都唔好啦
守到佢哋變on9
現實喺畀人撚到變on9
上次木狗成功咗
正式人都反
唔關撐唔撐事

呢件事上反映占蛇都on9 多
香港係咪冇可能有佢老婆呢種女人
中醫都覺得麥堅拿同佢經理人放風抬高offer

好撚閪

有講既時候你自動SKIP姐
終於傳佢,前排我先話RENNES繼CAMAVINGA後又出個神童

同埋佢幾岩麥屆蛇個套,有個人細範圍突破之外有攻中既波底,成日會入埋中間造波
印象派球迷
屌你都on9, 果陣有麥龜高薪中堅係度, 本身就已經有4個中堅加埋替工shaw, 係球隊資源緊湊之下一定係要一出一入,唔通買多個中堅返嚟,湊到有5隻中堅,然後每場出得2個?

鬼知今季會傷到evans 都會傷埋,完全無中堅用咩
唔好講跟唔上現代,而係成隊波除咗般奴,仲有邊個過到嚟第二第三年唔係開始drop 狀態?
唔講班老將,就算後生嘅都一樣係drop
坦迷歸隊
“WE”又唔計,講埋”I”又扮睇唔到,之後一味重覆話坦有幾自大
原來百力支最後一場西甲輸七喜
條友60分鐘食紅牌走場
Cut得咁辛苦先得一句中間嘅

全文係:
Ten Hag told Sky Sports: "We know this is not good enough. We have to take responsibility for it, I have to take responsibility for it. We don't give the performance, so I feel sorry for the fans. It is below our standards and we have to put it right.

另一次:
Ten Hag: “I've to take responsibility for it. We are really inconsistent”. “I understand fans are disappointed, frustrated. We all are but we should do better and we have show it every game, not to have so big levels from one game to another”.

講黎講去都係無講過自己有咩問題
Don’t give the performance, below standards, inconsistent
Even對車果場講decision making
真係唔知包唔包佢自己
“WE”唔包括自己? 講埋自己RESPONSIBLE你都話佢講到自己無問題? 不如你講下要人地點講先滿意仲好啦
你都要睇前文後理架大佬
佢一尾we we we
但全部都係講球員達唔到水平、做得唔好、決定唔好
咁到底佢係個we到扮演咩角色?佢自己係做錯啲咩?

佢意思無理解錯就係
我地要做得唔好
表現唔穩定、表現好差、好多犯錯
無提排陣、換人、戰術有問題

但事實自己做錯嘅決定又唔會提
一開始死用福到下半季、
幾場領先緊到70-80分鐘收起有祖被人反cup、追平
多場被人怒射20幾腳無針對性部署去改善等等

你問我想人地點講?
都起碼講自己戰術部署有改善空間、
換人方面唔理想 但係傷病局限左自己嘅選擇
咁上下
上季坦算唔算開個靚頭
CLS,邊有領隊會公開講到咁DETAIL呀? 好心你就咪一味幻想野黎嘈啦
lm
Jose Mourinho admitted that he would not have chosen the same starting line-up for Manchester United’s 2-1 derby defat to Manchester City at Old Trafford with the benefit of hindsight.

"It's my fault because I'm the manager and it's always my fault because it's my choice.

https://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/manchester-united-vs-manchester-city-jose-mourinho-admits-starting-lineup-error-after-derby-defeat-a7236006.html

Zinedine Zidane admits he got Real Madrid tactics wrong despite beating Atletico

“I wasn’t happy with what I saw on the pitch in the first half,” Zidane said at the post-match press conference.

“It wasn’t the players’ fault. It was mine. So I changed Isco and Kroos, but I could have changed two others players.

https://sports.yahoo.com/zinedine-zidane-admits-got-real-192027059.html

無幻想到
以為有咩爆料先推得咁快
原來個個唔瞓通宵傾波
魔性澎湃到
你問我想人地點講?
都起碼講自己戰術部署有改善空間、
換人方面唔理想 但係傷病局限左自己嘅選擇

你SURE坦無講過傷病局限左自己選擇? 今季用左31個後防組合? 你SURE佢無講過職業生涯未試過遇過咁嚴重嘅傷兵問題?

人地講依D你又話係賴,講埋I AM RESPONSIBLE又話坦講到自己無問題咁,根本你就因為C朗單野懷恨在心,扮乜撚分析姐?
呢度d人不嬲唔撚駛訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞