[要擁有必先懂失去怎接受] 曼聯終極FF挽留坦蛇暨轉會吹水區 [2726]

1001 回覆
5 Like 12 Dislike
般奴一個人做兩三個人既野唔怪佢臨門腳軟
車要搶咪有得佢搶囉
過咗足總盃先決定唔得既咩
咁心急做乜
前場要用2件新人已經係問題,太raw未浪費唔少chance,上年既有祖都係後備入黎先有功課交,海倫尾兩場又係後備入黎有波入,兩個都後備料局住打正選,問你死未
換哂管理層都要時間執人腳設施隊醫, 乜都未搞掂咁快搵新領隊, 下季咪又係變替死鬼
你係到J球少吖嘛
愛華頓失球仲少
係入唔波咋
用400m買完人 然後向水晶宮、愛華頓進發

迷坦:咁撚煩 無耐性
想用佢嚟頂e14呢個位呢個諗法已經證明左條光頭佬係戇鳩
乜嘢資料蒐集都冇做過
Mm係車最後個季已經四不像
本身佢踢個位係偏右少少進攻中場自由人
本身已經有Bruno

用6千萬去補中場中已經爭好遠
今年個個都話後防俾人射
有冇諗過根本中間控唔到場
殺父仇人
失波少過前面幾隊係事實, 入唔到波咪排得後囉

弱鳩智就咪搭嗲啦屌你老母
由頭反到尾
(好似呢度得我同你由頭到尾都反)
6千萬唔補中場中
仲要放走埋Fred
https://understat.com/league/EPL
expected goal 60.33 實際入57球
數據計同排11-13差唔多

人哋前6/7 expected goal起碼80球喎 (av把握力高)
咁都叫做到攻勢?
其實重點係呢樣
麥堅拿係咪勁到不惜打亂士氣都要搶到嘅人
咪笑你J失球少囉
咁都唔明
弱智唔係扮

咁你咪周圍搭嗲啦死傻閪
躝返入屯門睇nana吖嘛
達蛇教阿狗頭幾季成績仲差入波仲少
都未比人炒捱到依家同鏝鬥足兩季
坦蛇一季差d就炒咁都唔係無耐性
expected goal唔知佢點計, 我就好簡單睇波

剩係知呢度即討場場屌鳩前面敗家, 空哂炒粉單力射龜, 你大可以追返舊po

如果無攻勢搵咩嚟敗
般奴篇鼓勵文提起香港球迷 睇到我cry
打得差就等如係 達狗?
咁第6打後嘅領隊 個個都可以係未來達狗
16) Manchester United – 40 points
Actual points: 60 (+20 points)
Wolves D 2.2-2.2
Tottenham W 2.1-1.7
Nottingham Forest W 2.8-1.2
Arsenal L 0.9-2.3
Brighton L 1.0-1.7
Burnley L 1.0-1.1
Crystal Palace W 1.3-0.9
Brentford W 1.9-0.4
Sheffield United L 1.1-1.4
Manchester City L 0.9-4.0
Fulham L 0.7-1.0
Luton Town W 2.1-0.4
Everton L 2.2-2.4
Newcastle L 0.5-2.4
Chelsea W 4.0-1.4
Bournemouth L 1.1-1.5
Liverpool L 0.6-2.3
West Ham L 0.91-1.36
Aston Villa L 1.04-1.68
Nottingham Forest W 0.8-0.7
Tottenham L 0.8-1.3
Wolves W 3.3-2.1
West Ham L 0.8-1.6
Aston Villa L 1.9.2-4
Luton W 2.8-1.7
Fulham W 1.7-1.2
Man City L 0.3-3.3
Everton W 2.7-1.6
Brentford L 0.6-3.2
Chelsea L 1.5-3.0
Liverpool L 0.7-3.6
Bournemouth L 1.2-1.8
Sheff Utd W 3.0-0.8
Burnley W 2.7-2.1
Crystal Palace L 0.4-1.7
Arsenal L 0.6-1.7
Newcastle Utd L 1.4-2.3
Brighton L 1.3-1.7

唔check下真係以為係真
因為入到既波好多都xg低拉番個數
麥湯d遠射海龍個波射中果d反而入
做到單刀機會就閪多 咁仲唔係把握力問題?
Expected goal唔知佢點計

好簡單睇波

印象派球迷
車狗記者爆出黎 正pk 搶唔到人爆人秘密
失球少係事實, 有咩要J

你老母條死賤種生到你咁撚弱智, 唔死都無用啦
杜狗死撚開啲屌你老母
你唔識波就收嗲啦
人地場場睇足
始終數據有好大欺騙性嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞