微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

769 回覆
1 Like 4 Dislike
*用家
佢個時話三針定型 但我打咗兩針ok就停淨係腫左一日左右 半年前打 so far而家仲keep到 效果都幾明顯 不過皮實會鬆少少 所以之後去打hifu同botox提拉

其實打完基本即刻見效 不過睇你打邊款 長效就keep得耐啲 但有啲人話會饅化
係 所以如果想搞其他嘢唔好揾呢間
揾個審美好既醫生更加重要
sis可唔可以分享下打邊隻水光針
同埋請問恢復期大概要幾耐
Sis 有冇打過美容院個種水光針呢?
有咩分別?
上星期打左下巴,瘀得好勁,係咪打下巴正常會瘀架?
你係話無針嗰隻?嗰隻完全冇用 仲衰過你自己敷mask
打水光針 我淨係返過深圳打
我之前打過一隻短效嘅 keep到大概一個月左右
早排帶咗隻長效 效果會明顯啲 不過打完之後塊面會有拱起咗一啲小粒咁 大概要兩三日左右先完全消晒 不過打濃度高啲嘅玻尿酸都係會咁 要俾時間佢吸收
正常唔會瘀醫生手勢唔會先咁樣
我同你哋意見相反,我覺得呢間打完好似冇打咁
效果一啲都唔突出
我打過好多次針,覺得有時都係撞手神
醫生手勢點樣好,都好難避得晒啲血管,我覺得打下巴同淚溝係好容易瘀
想問吓你咁樣打要幾錢呀?
多謝分享 但係深圳嗰啲真係唔夠膽打
冇親身去呢間打 但係睇佢ig po嗰啲勁膠
我試過美容院導入嗰啲 維持5-7日only
有冇絲打係proface medical打過少女針?好唔好第一次打有啲驚
下巴我都打過 打完第二日有粒野凸咗出嚟 問返醫生佢話正常 仲叫我㩒吓佢 跟住就消左 so far我冇瘀到 通常係有微絲血管爆左
我之前同一個打過其他都冇咩瘀,係今次第一次打下巴瘀到好大撻同深色
我都想試下打
本身已經唔太敢(驚失敗) 依家仲驚
想問絲打們係點揾到打下巴既診所 (即係有信心保證嗰啲地方) 唔係好信ig
平時淨係靠朋友介紹
我都係朋友介紹,之前就過做埋線打虎紋,都冇咩瘀,所以去開就繼續去,其實我有問過第二個醫生,佢話覺得我唔需要打,唔幫我打
我依家唔敢㩒個下巴,好怕歪下巴
我嗰陣打大份子透明質酸,估唔到5年後仲係到,只係淋左少少,可能我冇大力㩒佢,所以仲keep得住
短效 300左右包光子激光
長效688但我加埋900三文魚水光 咁打會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞