微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

859 回覆
1 Like 4 Dislike
多謝建議上網做多啲功課先
兩樣都做過 so far依家超過2年都仲摸到條線
透明質酸就打過三次 無變大 有吸收 但都唔敢再打
有講想做咩,但都講埋想問咗意見先決定
佢地話無問題
想打ultraformer MPT, 有無唔hard sell,效果又唔錯既介紹?
佢試做好平嘅,但係我就係覺得做完冇效果,所以都唔會再考慮, 我覺得佢啲嘢唔知係咪冇用足料
膠原自生點解唔打返Sculptra或者DV好似有信心保證啲
同問,真係好心動
想問問呢間個流程係點
係一入去就打定係可以consult左醫生先?
Thanks
銅鑼灣Hermia!打完先發現呢間好多負評 警世!!
同姑娘傾幾句先
之後就搵醫生打
醫生打前都會望幾下既
不過到醫生既時間好短,打完就走
但醫生手勢ok嘅
舊年12月埋完到而家 冇事,效果都好好,不過山根上面入線處有個針窿印後尾要打Pico先打得走 同埋摸落有少少凸起
你咁講我就仲心動,個細印對我嚟講真係冇咩影響。我就係想要山根同抬下個鼻頭
我自己雖然開心使用中,但會間中就有少少心理壓力怕佢會穿岀 要睇你承唔承受到個壓力 自己開心最緊要
我係一次過解決埋下巴後縮,個側面好睇好多 零後悔
點解決下巴
抬鼻頭要考慮埋你本身個鼻頭肉多唔多
肉多其實效果一段
都有肉㗎不過反正都冇山根,所以都想試下。最驚係排斥要手術拎出嚟,同埋穿出嚟。如果佢識自己溶or冇穿冇爛咁,用少少錢,只捱一下痛又真係冇所謂。
埋線鼻整山根好睇醫生審美
因為見有啲人個整山根太高 眉骨額頭太低 似阿凡達
又有啲鼻樑側面睇會凹左入去

我舊年4月埋咗,到依家都冇事。依家仲摸到條線,不過feel到溶咗啲,冇之前咁高。所以有啲後悔冇埋多幾條 其實只要你冇鼻敏感,唔會成日大力整個鼻,應該冇咁易穿。排斥嘅話真係睇個人體質。
想問你有冇試過埋線之後再喺鼻嗰度打玻尿酸
去韓國打熊貓針係咪便d? 有冇人有介紹
咁黑眼圈深可以點搞?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞