微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

847 回覆
1 Like 4 Dislike
想問blancb打完係咪真係會白左?
但如果講凹凸洞同膠原效果我諗都真係等多一兩個月
我呢兩個星期都間中有影相記錄凹凸洞暫時未有太大分別
我打過麗珠蘭用佢部泡泡水光,真係完全唔痛,皮膚真係好有彈性,毛孔細咗好多
點解要逐次都要買嘅?呢個Con唔係可以用高溫機消毒嘅咩?
試過連續打4個月,每月1次,去眼部色素,
用水光槍機,醫生打,可以話完全無效果
下 完全無效果咁慘? 係局部打定全面打。 成日想試blancb 講到美白好勁咁
我係淨係圍住個眼圈打,因為我個目的係要去除眼周嘅色素 (每次都有影果d vectra 3d相,去跟進眼底d色素有冇少咗),
但真係完全無效果
如果黑眼圈可以考慮下r1喎 我本身又係好勁黑眼圈, 打左兩次已經淡左勁多。
R1我都有查詢過,
但因為我眼嘅色素眼肚連眼蓋連鼻樑成個圈圍住,我目標係清除晒全部唔係局部處理,但R1打唔倒眼蓋,所以我就唔考慮lu
有冇人試過Aplus bubble水光+麗珠蘭?見佢最近有優惠
oh 咁有無問下rejuran白盒
我係白咗兩度和水潤咗好多,但我同時有做Slyfirm。

所以係邊樣嘢令到個效果咁出,我就唔知。
想問你打咗幾多支blancb有呢個效果呀?
1支,後日打第二支。

我修覆期好耐,要十日,瘀哂。
嚟緊準備去韓國打黃金微針+rejuran
有無人知道其實可唔可以咁樣一齊打?上網見到好多人話同時打好似令到皮膚更難recover
唔知效果會唔會影響
剩係知黃金微針同 rejuran 都好痛
兩樣一齊做唔敢想像會痛成點
咁其實係咪唔一定要手打
好似都要打足三支
會唔會之後keep打到三支?
係咪打一次就見到效果?同埋有冇話幾耐打一次㗎
韓國可以睡眠麻醉打,感覺上無咁驚
係咪每1個月就要補打一次r1?
頭3個月 1個月補一次 之後可以隔 2 3個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞