微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
skin & beam係自助形式,冇人照顧你,去到check in後自己去洗面,醫生淨係同你講1,2句,基本上冇consultation,d service係同B記d大集團無得比嘅

我有2條深頸紋,1支1次都夠曬打呀
有冇絲去過247旗下間美容院?
係會根源改善?定針效完左就打回原形
Profilo 應該有種七點打頸嘅方法, 係冇咁痛嘅,你哋可以問吓打開嗰啲醫生識唔識?
嘩真係唔好打嗰隻美神針,你哋要諗吓其實佢哋係模仿歐洲人嗰種方面, 起晒角, 唔啱我哋亞洲人㗎!
如果你有啲脂肪嘅下垂,應該做ulthera 仲好, 又或者其他收緊嘅方法
總之我超級唔建議人打精靈針同埋美神針, 精靈針你哋唔發覺少咗好多間推廣告咩?因為兩個月前連續兩個人打到盲咗眼,不過係醫生自己朋友同埋姑娘, 所以單嘢冚住咗
利申: 我知道係因為我有朋友喺藥廠裏面做,所以我成日問佢關於啲針劑嘅嘢
咁又唔係喎,如果真係想生膠原嘅我會建議Sculptra or Derma Viel
仲有一隻新嘅Lanesa (juvelook 同一間廠) 我就仲研究緊佢嘅成份是否安全?
少女針我都唔建議㗎你見吓而家幾多饅化就知啦
大佬我打針係想靚啲,唔係想變整容怪,更加唔想自己盲鬼咗唔知咩事
Dr Yu 轉咗做part-time醫生啦,佢應該仲有喺其他醫美幫人打針, 可以去八下
打小腿其實打Dysport應該係最好嘅
咁呢兩隻舊針劑係有佢嘅認受性,不過DV好似要按?
下,又轉 d 記d好手勢d 嘅醫生好似都stay唔耐咁嘅
DV 唔使大力按嘅輕力拍幾下就得㗎啦
留意到突然冇晒人推精靈針,
轉推美神針,咩用來做“輪廓固定”
大佬, 佢老闆娘咁癲, 走都正常啦,之前胡醫生又係好好㗎,俾人話係隻狗囉
以我所知余醫生已經轉咗part-time 㗎啦周圍走,想知嘅我可以幫你問吓佢仲有去邊幾間嘅, 都係問我個friend 㗎咋,因為佢做嗰間藥廠有搵余醫生做Trainer醫生,所以佢好清楚
千祈唔好信,我個friend而家後悔莫及, 變咗男人樣,因為起晒角,佢而家係咁做啲高能量嘅機,想快啲燒咗佢
坦白講,靜態紋出咗黎其實都返唔倒轉頭,
打乜野針都係想佢唔好再惡化,同有效力期內靚d,效力過咗都係打回原形啦
完全同意你對美神針嘅睇法呀
希望你朋友快d recover

請問可唔可以講多少少你唔推薦精靈針嘅原因呢?打到盲眼應該係醫生手勢問題?定支針本身就quality有問題?
B記個針劑list直情冇咗精靈針,應該真係出咗事
我醒起星期一去做間醫美店做treatment時,
聽到有個sales同d客講精靈針全港缺貨,叫個客轉打其他針,我仲以為真係咁啱冇貨

而家你咁講,唔通支針真係出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞