微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
再追po見到有絲打介紹過mind___ medical
睇完ig都好似唔錯冇咩負皮
Dysport 500sU 4500算唔算公價?
仲有冇絲打打過呢間
上個月中去goyxxxx打左瘦面,70u 千七幾,冇係我面前開盒,暫時過左近20日左右未見到有咩效果,醫生話要一個月後先會有效果,同埋當時話我咬肌好大要打70u
有冇溝針我真係唔知,但是十日後可以同你分享下塊面有冇細左
睇price list好似仲貴過goyo_
想溶脂手臂肚腩同瘦肩
想知cellucare/lipo lab/missfill邊個最work😣
有冇絲打試過蔡嘉欣推嗰間Alyssa?
或者有冇人試過HongKongers Beauty?
想搭單問埋premium_嗰間
想色斑淡啲打韓國嗰隻美白針有無用?
pico好痛
我見Goyo___ 好似得xeomin?
感覺上見啲人打完xeomin比較多係效果一般咁...
聽過好多人話Alyssa 勁hard sell
識人去做話溶脂機話冇用
所有溶脂既機都無用,包括最貴既冷凍溶脂
要有效果淨係得抽脂
我咀嚼肌有打過xeomin,feel到舊肌肉細咗
不過我喺韓國打,唔知香港會唔會溝針
打咀嚼肌,我覺得都係美國Botox最有效
印象中上網睇過細肌肉打xeomin呢啲啱啲
擴散範圍細啲(?)
我諗住打小腿大肌肉好似dysport啱用啲

唔知有冇記錯有錯請細力屌
想知多啲溶脂針(lipo lab/misfill)係咪真係無咩效果?見到有啲人話好有效但都有人話完全無用我基數唔大唔敢做抽脂
想知x2
究竟邊隻牌子先有用
黎緊想book打aquaylx
有冇絲打過
我試過misfill都ok
淨係打過cellucare
咁有冇瘦到
可唔可以講多少少
有冇人打開水光針?
醫生打既 水光係咪一次都夠見效?
睇佢ig 既同家分享 個樣都好膠
有d 懷疑呢間醫生既審美觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞