微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
想問下天生頸紋好深 想打透明質酸
有冇介紹
點解想打美神針我有friend打咗, 靚咗三個月, 之後就生到一嚿嚿同埋塊面方晒,你真係諗清楚喎
我揾Dr yu
我搵開佢打sculptra, profhilo, 同定期打laser
會唔會考慮profhilo?
我係沿住條頸紋打,唔會成條紋冇晒,但真係會減淡好多,頸部d皮膚都會靚d
絲打你分咁多間打,邊間好啲同埋唔sell?

B記揀醫生加幾多個%?
醫生打?
oasis medical sell到痴線,好煩好海鮮價,但我好喜歡佢個醫生唔會高高在上有傾有講,好細心,但sell到痴線我真係怕咗

evvus我冇再去喇,因為我跟開果個醫生冇做 (衛詩雅老公,佢離開evvus自己開店,而家貴得好誇張),evvus新接手個醫生我唔太喜歡佢嘅美感,加上又係好sell

beauskin 我覺得d sales相對地冇咁進取 (幫襯咗9年) (都可能係我好彩,跟開我file嘅sales唔sell嘅,一般係我主動問野,佢先介紹同報價),而家我打針嘅醫生係dr yu,冇特別加錢 (sales聲稱係佢幫我免咗個指定醫生收費)
[member]絲打應該係B記熟客仔。我響荃灣做,sales次次都會sale吓,我好多時做完都好趕時間走,佢哋好興留你半個鐘聽佢講嘢,雖然唔係hard sake,但嘥咗我啲時間。

我係由B記得1間鋪時已經幫襯嘅化石級客人,同sales已經建立好個默契,佢唔好sell我,我有需要自然會問,so far 我好滿意
有冇話要打幾次先會有效 recover係咪都係2 3日?
驚好瘀返唔到工
我連續2個月打,每次打1支,隔1年後再重複,而家係第3年

我打針時好放鬆,我冇瘀,打完幾個鐘已經recover,不過呢d都睇醫生手勢同你當時緊唔緊張嘅
你好似全部膠原針都反咁
針一定要醫生打呀~
我試過喺beauskin同skin &beam打,

beauskin 搵dr yu,印象中$5,6000 1支

skin & beam 無得揀醫生,我當時購買係$2650 1支

醫生手勢我覺得2間差不多,打完嘅recover時間都一樣,呢支針係要來提升膚質,醫生有冇美感都無所謂

我覺得dr yu有dd藝術家性格,佢嘅眼光唔會錯,但佢有佢嘅堅持,如果佢覺得你嘅想做嘅療程係不必要,even你好想做,even你已經俾埋錢,佢都會嘗試去說服你唔好做 (我真係試過)
so far 佢幫我打嘅針係拯救到我面形上嘅缺憾,而望落去係自然嘅

oasis medcial嘅呂醫生 (沙田/朗豪分店) 都好好,但班sales真係煩到痴線,煩到你怕,煩到你唔敢去
會say no嘅醫生先係好醫生
第一間就幫襯,sis 應該有咁上下年紀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞