微整,下至hifu botox,上至抽脂 (5)

859 回覆
1 Like 4 Dislike
我係打算三次都加的,但唔知會唔會係加了個空虛不過我未比下次加麗珠蘭嘅錢,只係比左三支juvelook加第一次麗珠蘭

其實都有考慮要唔要第三支轉打blancb唔知有冇絲兩款都打過比較到呢
好燒我見aplus bubble水光另外有送一款精華可以一齊用 你揀咗邊款?
我自己就加532因為我比較乾,佢哋都有叫我下次可以試吓加P L LA對收毛孔再強啲
佢哋都係會睇你皮膚之後先再建議你加邊一隻精華囉,可以聽吓佢哋意見嘅
之前我喺另一間試咗,效果唔係特別好,見佢哋有優惠就再試吓啦,效果真係差好遠,唔知係咪同用嘅精華有關?但係另外嗰間都係話自己用麗珠蘭㗎喎
請問blancb係for咩?
觀望緊juvelook時又有新嘢?
另一間邊間嚟
btw aplus 會唔會好sell?
咁又唔係好耐,個零月咋
頭一星期面部動作有控制下
so far 感覺好良好
我意思係juvelook加blanc b咁打
Blanc b係美白的
如果juvelook都改善唔到我啲凹凸洞嘅話,我應該唔會再打水光好撚燒錢

本身我都諗近做morpheus8/sylfirm 定打juvelook ,最後揀左打針,驚做機都要好多次先見到效果分分鐘貴過打三樽
我都想做天鵝頸 可唔可以加tg問下你~
你加我tg詳談

https://t.me/gemtest01
有無人打過S*B好平果支消脂針?有無效?
完全冇用
打過幾多次
第一次會同你分析你有咩療程適合做, 一定唔會逼你,所以對我嚟講係唔sell
另外嗰間就係最早期有得做麗珠蘭加bubble, 不過上到去感覺就係鬼鬼地, 問嘢都係唔清唔楚咁, 貪佢平就去試, 點知中伏, 唔想俾人話係打手,自己上網搵, 佢好多廣告都bubble + juvelook, bubble + 麗珠蘭, 啲價錢係特別平嘅
laser係pico黎?
想問價錢同邊間
有用starwalker同picoway,亦有試過同時用晒2部機 (我比較麻煩,我要求每次做前影相review完先決定用邊部機,而唔係就咁跟上次做乜今次就做乜)
佢講嗰部應該係Co2 laser
嘩,你咁聰明
我睇外國有啲case係話用co2 laser我仲以為你用呢部添
係咪好似平時pico蜂巢頭打到起沙咁?
諗緊試唔試 驚會盲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞