信用卡討論區(191) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
citi 張debit card 好似連基本回贈都無埋

透過Citibank Global Wallet進行的海外消費交易是否適用於現有銀行網站列明之扣賬卡現金回贈計劃?
雖然這些交易不符合現有扣賬卡現金回扣計劃的條件,但我們可能會不時推出促銷優惠,以助您充分利用Citibank Global Wallet。 請繼續關注我們!
渣打debit其實係咪仲差?
渣打嗰張回0.5%
HSBC debit除咗mastercard個優惠
仲多一個自家優惠
想問citi信用卡嗰啲積分點樣用最好,佢係咪間唔中會有一啲優惠換?
唔建議儲,無鬼用
咁點用好pay with point定換超市現金券
ultima會唔會少有人過黑卡
傳聞要一年最少碌七位數字先可以KEEP卡
pay with point 用晒佢。 留返一張玩payall 就夠
其他行啲卡仲好用過佢
應該喺要比8M
ib出外幣去hsbc無中轉行費已經抵過citi好多
我開始懷疑係咪要轉會iPhone
8000就出到Cx黑卡 應該都會變公廁
公廁嚟講細頭白金起碼係金屬 拎出嚟都型啲
唔係優先私人理財都開到?
畀年費就開到
見到小斯最近做緊AE白金細頭promotion
分咗簽帳送現金回贈 同埋 積分回贈
兩條唔同link
想問下係咪用邊條link 申請就會食到邊個回贈?
同埋AE自己官方offer 個迎新仲有無?
唔係要keep $8M先開到?
hsbc 無中轉行費?唔係全部都要咩?hsbc one得唔得?
我收過gbp jpy都無,自己有美國hsbc戶口無試過香港收usd,但有其他連登仔話唔收,惟一試過cad俾人收,不過宜家hsbc ca執左變左rbc做中轉,收cad應該點都會硬食
你肯俾8K年費就可以開到
唔洗優先私人理財都得
只係入到幾次LOUNGE
仲要限搭因航先入到
完全唔值先無乜人肯俾8K一年
有戶口夠資產先贏
要專登畀錢申張黑卡入個頭等lounge嘅話
除咗虛榮心作崇都諗唔到有咩必要
同AE嗰9000幾比差好遠
用張經濟位機票入頭等LOUNGE
我都覺得柒柒地

正正經經換張J入The Pier啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞