信用卡討論區(191) 呢度唔係CS,睇咗頭post同terms,追埋 post 先問/RIP,永遠懷念家姐

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
應該係大貓第二張由信用卡product line消失的卡?
有無offer你另一張卡?有啲會自動比另一張你,啲setting帶晒過去新卡
記得有人講過當時 cut advance 係會畀過張 red card 你
當然如果本身已經有 red card 就會就咁 cut
但係卡號唔同,始終都要 set 過晒 D 自動轉賬
屌渣打咁on9寄左張卡去工作地址…..
逐少逐少申請
人工唔夠
To be entitled for “Extra Rebate”, Cardholders are required to accumulate 5 or more Eligible Transactions in a Phase within any of the spending categories listed under “Eligible Transaction” in clause 5.

Eligible transaction 定義唔係係你呢句度
渣打算唔算最快批卡
整係有出糧戶口,一日唔洗批CX卡

你老母大貓成球野係到
Apply red卡都要我補交3個月糧單
你食撚屎啦
嚟緊去大阪, 你地覺得點樣最抵玩?

手頭上有:
大貓EM, guru lv2 差$10000升lv
Citi premiermiles, 要3個月內簽$8000攞迎新

暫時預駛$5000-10000左右
正確係唔洗一日

0100 apply 起身11點已經approved

大貓臭雞扮上菜19 red card都搞咁多野
K記仲有林香x

不過都係天低抵飲

仲有好多燒肉卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞