UO上機行李新例已出

1001 回覆
28 Like 236 Dislike
可能我講得唔清楚比你班大帝聽,UO之前無限件數係1個人頭咗計,當係1個人買40,1個買20,
都唔會出現60kg呢個狀況佢唔比你combine 做,
做比你係因為費時你班大帝係機場嘈先放你走,正常係分開40還40,20還20咁做,
唔明你地覺得有咩咁柒
一係就打手,一係就做慣咗奴隸
佢就係想趕走你ED乞兒 人地心目中既客群唔包括你啦 躝啦
咪撚拉埋所有人呀 你代表到你自己咋 睇得自己咁撚高 你唔搭 大把人比得起錢搭
佢執正黎做我第一個支持呀
Cx 23kg都係一件
Ana 兩件
我淨係搭眼紅機先搭Uo
同埋乞兒嘅定義就係你班撚樣 買到一袋二袋佔用人哋空間嗰班啊 你係?
外站既其實唔會理,次次一齊check in,叫我唔洗分開放行李 一次過放曬上磅
正路應該係咁
比人買多件7kg 就好好多

因為好多野唔寄得艙
你依堆嘢加部相機好可能已過7kg
就算你話即買 去得幾日
仲要去搵要用嘅嘢嚟買
你買咩 要買咁多野呀

其實我同大家去旅行既概念咪好唔同
屌 個AC唔係我㗎
我自爆完拎咗人哋AC用啫
你Cctoy手足又幾有錢? 失業定係做低等工?
國泰助攻大灣區航空
咁我都支持啊,我會慢慢食花生睇地勤大戰乘客,每間每班機delay唔知幾耐囉
我仲有大把選擇CX,Hx大灣區,ANA….
你見識少啫
間間商務頭等都係32kg一件架啦
講到uo獨創咁樣
就係雞同鴨講,外站個外判廢事你肉酸係度嘈呀ma
你7左架喇
直接計你一件
check in無得自助
要排counter
麻撚煩
見過uo 有人買40kg 真係一個喼40kg
但係都係比人叫佢執喼分開搞,太重
搭下嗲
話個ac係多人用嚟開脫真係幾撚柒
想佢執正黎做唔一定幫商家 事實係好多撚樣一個人霸幾個人既位 個班乞兒先會反
正常用家理得佢 一黎又唔係比唔起50蚊 二黎 本來就都唔會帶幾多野 唔加都得 係班無錢又想飛既先會係度嘈
俾多少少就唔會理廉航啦 on9…
其實有時peak season 係貴過。不過佢個時間靚啲嘅情況下都係焗揀佢。
咁7係邊你又唔講?up mud 9ar?
你有錢坐其他就唔會為左50蚊嘈啦 睇下個銀包先講野啦
所以咪話係cx想搞死U O囉, CX全自動咁滯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞