倫敦及英格蘭選區全面工黨化

255 回覆
262 Like 74 Dislike
一個主要係香港人上既香港討論區
點會唔係香港時間推得快啲
巴打你弱智定點?
唔係真係以為連登有咁多移英狗呀?

真係要認真討論英國政治既話
點解唔去返英國既討論區
嗰度大把英國本地人同你傾啦

不過樓主嗰啲racist言論有幾多人buy
大家都心照
唔係樓主都唔使返嚟搵班弱智連登仔撑佢
邊個先係真圍爐真係明眼人都知
不問立場,香港人主流上都係支持保守黨嘅.
要融合
我唔明點解超多倫敦市長候選人話取消ULEZ
笑死
最撚憎呀叉。工作能力低,勝在9up叻,交嘅野出黎垃圾到不得了。啲人又陰濕,佢地就好似cancer cell咁,有第一個之後就會係個organisation到無限擴張
瞓醒起身推咗4版
你都識講佢地做野點點點
起碼佢地有做野

班中東友係工都唔返
三票投左比左黨同綠黨
前日係點票站直頭見到有香港人同保守黨班人一齊做監票,唔排除班友直頭幫手係連登做埋打手
因為有錢啲嘅人都會玩唔符合ULEZ要求嘅車
真心癲佢地一家最少生5-6個
世柒老師
所以話取消ulez既候選人輸哂
駁唔到
正解。sadiq Kahn其實做得幾好,如果唔係佢唔喺英國出世,佢應該選PM都仲得
男定女?
有幾多成Muslim 女性工都唔返
七成男,女嘅有包頭巾

女嘅多數做文職男嘅做保安cleaner之類
我正正就係你口中 黃種人移民英國 但反移民既人
我覺得香港人先係英國需要既移民 有錢 有技能 勤力 無宗教主義 守法 簡直係優質移民既模版

我係極度支持送曬堆垃圾移民去盧旺達 雖然我知最尾一定搞唔成 但英國係唔需要堆巴勒斯坦 / 非洲黑鬼既垃圾移民 依堆人對英國有咩價值可言 我點解要交稅俾英國政府係供養依堆撚屌

Btw 你hs2 北起去南唔會Work hs2就係想將倫敦帶堆人去北面 掉番轉咁做 成單野會拖幾耐 蝕幾多年錢 幾多年無人起

得罪講句 就算起完hs2 我唔覺得會好多人全 英國火車問題唔係無火車 係飛太貴 hs2只會更貴 同埋在現實講 坐完去到伯明翰 跟住市內交通點解決 伯明翰都仲話有輕鐵 曼城有咩
奧運唔會令你交少左稅喎
你覺得
你問咗你英國主人未呀?
你主人唔覺喎
保守黨其實仲拖乜
無論佢做乜下屆都係輸架啦,不如拿拿聲提前大選,推進個政黨循環好過
曼城真係有輕鐵

同埋曼城個發展近十幾年真係好勁好快,啲apartment tower雨後春筍咁係咁起,有hs2一定會再加快levelling up速度,甚至可以帶起成個北部進一步發展

不過垃圾保守黨一野收鳩左HS2皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞