倫敦及英格蘭選區全面工黨化

255 回覆
262 Like 74 Dislike
印人做野未必好,但侵略性無中東佬咁大
唔會心底仲認住要用伊斯蘭教法取代世俗法律
啱呀,local election 著眼點其實會相對少左係政治上同全國性既決策上(難民問題係全國性既政策)
local election我都唔算太反對投比Labour

但選MP又唔同,選MP我比Lib Dem都唔比工黨
當然,之前保守黨鳩左咁耐,大選都係學你咁話,差在輸幾多
都係睇你嗰區咩情況,FPTP 玩法下可能都係射落海
你攞呢次得票推到工黨大選唔過半添可能
咁你最好達離英國所有大都市喇咁唔安全
唔係英國咁細比兩腳油就到萬一有回教徒識中文殺你全家點算
去東歐D右翼神國算啦你
起碼印度人唔會迫你信佢地既信仰
你自己開post 嗰幾個 point 人地回覆咗你 你答唔到就轉移話題 惱羞成怒 有份post 嗰張左右圖 既Elon Mask 都走左去中國,又要烏克蘭跪低,你仲好意思post嗰張圖話啲人越走越左

連基本事實都搞唔清就學人亂Up,真係同你討論都曬氣。 你第二張圖係講唔同年齡既穆斯林人口比例,點樣prove你所謂以上兩個種族都係Muslim多?

印度人主要係信印度教,英國有信仰既黑人大多數係信基督宗教,係中東 北非 巴基斯坦/孟加拉裔先係伊斯蘭教多。將唔同宗教種族炒埋一碟你想點討論

同埋你第三張圖 Indian個arrest rate 仲低過white,Pakistani /Bangldeshi同white差唔多,Arab 第二低係Black/Black Caribbean/Any other black 寧舍多,但上面同你講左,英國黑人係信基督宗教多。

咁究竟你post啲圖點樣prove你啲point
證明佢岐視有理不過岐視錯人
坦白講 如果樓主淨係講班保守/極端伊斯蘭教徒問題 我覺得都可以討論,但佢擺到明就係咩都一知半解 然後歧視曬所有non-white,真係好可悲
你咪叫d移英撚生返十個八個
咁咪反cup人地囉
到時搵埋個香港人做PM
搞掂
佢梗係可悲啦睇完一堆右翼宣傳支持到佢觀點就係到打J
最慘係堆右翼野又九成上唔到大枱結果日日係到性壓抑咁款囉咪唯有
真係上到大枱佢仲死啊你估下堆排外右撚真係揾人開刀會揾人多既南亞黑人穆斯林
定人少好蝦既黃皮人
我想話你做精神英國人肉身唔喺英國都仲易理解真係但睇個款佢又係移左民呢種取態真係百思不得其解
仲有個幅左右圖,唔知樓主會點解釋彭定康同馬卓安呢類傳統保守黨人係批評緊𠵱家嘅右派越行越右,偏離保守主義呢?

https://www.independent.co.uk/news/uk/rishi-sunak-nigel-farage-conservatives-reform-b2498418.html
https://www.standard.co.uk/news/politics/sir-john-major-conservatives-rishi-sunak-liz-truss-b1144575.html
其實佢條2駁唔撚到1就不如咪撚起好過,成個plan愈整愈垃圾
香港人咁排他,直程係排撚曬除咗自己之外嘅個體人類,可以點樣夠人玩
conservative 只可以搏工黨大選冇人支持大比數
其實要雷動比lib dem 先影響到工黨
不過班撚樣咁stubborn 下年都應該係工黨一黨專政
呢點係,印度人多數強姦同搵錢,衰左都會捉到

中東佬個種反向殖民超誇張
你諗多咗 係咪有被逼害妄想症
唔知以為穆斯林殺過香港人老豆老母咁
其實包容喺移民地方真係基本 接受現實啦 攞數據出嚟有咩用 你哋咪又係坐同一條船
同埋英國劣化咗好耐 你哋班人又仆去 中東人大量湧入已經係大約2016嘅事 同班local搶公屋又剩
一早要知啦 美國班黑人群毆仲得人驚 咪又係無人理
你果幅每1000人犯罪既chart 係prove緊d咩?
Arab 得2.8我唔覺得你好歡迎佢地
thx 睇嚟都係呢幾味實際啲㗎啦
攞返能源 水 鐵路返嚟做 搞好 NHS
代價係加稅
準備比 reform 踢走香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞