倫敦及英格蘭選區全面工黨化

255 回覆
262 Like 74 Dislike
大家準備好被共產未?

大家準備好全面無車化未?

大家準備好再交多啲稅養難民未?

移英撚值得擁有

保守黨咁垃圾值得換啦
保守黨真係應該要檢討下
不過更唔支持工黨
移英撚唔係應該更支持工黨咩?
pro移民喎
移英撚識條鐵
pro 難民就有

仲有 pro 穆斯林:

https://twitter.com/TRobinsonNewEra/status/1786725964442907030

https://twitter.com/RadioGenoa/status/1786695237080879253

再多唔知幾多炸彈人入英國生仔,再搶選票,贏晒
直接轉共產黨算啦,死垃圾英國左膠值得擁有
英國脫歐之後 經濟堅係差咗
所以民間近排好左
好咩左,一早左好耐,尤其係城市一早比大量深色啲既人大量入侵,君不見每個 counter shops 都係阿叉咩?

咁多個西方國家係得英國最撚早比一堆阿叉同埋蛔入去落地生根,大生特生。生完出黎既係咩?選票

工黨近年只係用盡呢啲一早已有既選票去玩,所以上到台幾乎多數工黨選區 council 都係福利支出巨大既,有幾個仲老破埋添
移英撚咁鍾意民主咁鍾意投票
而家人地多票過你又唔滿意
唔是的
講緊我仲喺倫敦果陣 好右的
想當年保守黨可以剷起成個工黨

法國多非裔 德國多土耳其
想當年 得北歐先至真正少移民
而家西歐都無幾多地方係完全無蛔
係多同少嘅分別
因為唔係佢心目中既結果
英國人自己都投工黨既時候 都唔係好理解樓主想點
歐洲文明玩撚完
好心就行隔代欽點啦。我地連燈接受唔到民主選舉
北歐之前仲歡迎難民入去強姦北歐啲妹豬
移英撚本質就係狗賤種嚟
口講支持民主自由一人一票
到投票結果唔合佢地意時就發爛渣貶低其他移民
明明自己都係開放移民政策下既得益者
之前仲話會喺倫敦偷到雞
啱呀

香港人無極端思維思想貼近西方,啲錢多數係乾淨咁流入,多數都放係英國佬有份既銀行 hsbc 咁帶錢去英國

然後啲五毛就出黎講到香港人移民同出左名係多恐佈份子既蛔同阿叉黑鬼難民同一組別
無可能

倫敦咁多阿叉黑鬼伊斯蘭,以後都無可能贏
無極端思想點會係貼近西方
歐美依家通街女權/LGBT/環保撚/撑伊斯蘭左膠
再唔係就極右排外法西斯
成班牛鬼蛇神滿天飛仲亂過移英撚個族譜
移英撚開口埋口就話"係走難唔係移民"喎
pro 難民咪啱曬囉

擴大BNO平權關注組
https://lih.kg/xcOKNbX
你on9? 冇佢哋入英國,撚有機會比你D公屋低技術移民去英國?
簡單講佢想英國保守黨一黨專政囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞