[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
喺入面射爆哂飛埋嚟啲炸彈
個pat 真係世一
有電會浸死姐係暫時唔係俾你去
第一關有一part之後可以返黎降低水位
6-7月就會知

Shift-up準備在KOSPI市場上市。 Shiftup計劃在6月上市,並與投資者溝通。

Shift-up已經在3月份提交了上市初步審查申請書。 考慮到通常提交上市初步審查申請書的話,到上市(IPO)需要3-4個月,預計6月或7月可以進行IPO。

那樣的話,看完《史黛拉之刃》的票房與否和《勝利的女神:耐克》服務後,想投資於shift-up的人會很多。 那麼,如果想投資shift-up,要等到上市嗎? 對此,我具體討論一下。
乜那野大陸譯名黎

史黛拉之刃
水手服

如果有校服就仲正
最初初譯星刃最中二病最好聽
iOS內建翻譯韓文
星刃真係好聽好多 劍星有啲似cheap 所以而家我同人講都叫英文
劍星真係勁似繁體中國啲文學水平

成陣土味 搞唔掂

你都睇下啦
好似話係想人知道佢同劍靈有關係?
所以佢黎緊應該乜都係劍X
咁樣設限制畀自己唔係好事 不過佢喜歡
太空站完左係爆機定仲有得玩支線?
突然講一嘢unlock晒爆發技同迅梓模式,好多技好亂
爆發技主要都係升暴風雨?仲有無邊招好用?
迅梓模式又有咩用?開咗嘅時候高攻啲好抽啲?
我E家打完真結局就算, 收集要素就有興趣先做
無用攻又唔係特別高 當有個限時無敵係身
迅梓我反而感覺低攻咗,就係無敵+☐連打可以打到boss無限硬直
劍星似係SONY幫佢改,發行權喺SIE度
星刃先係佢哋原本自己想要嘅名仲痴上LOGO度
有無人覺得隻驚係靠後面救全家前中啲gameplay都幾悶下
打boss個陣自己就黎死,佢又得返唔多血就會開迅梓模式瘋狂爆佢
冇,之後落返地球再打幾個boss就ending
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞