[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
我新遊戲+100%百合
但冇開到結局二
係咪要重開
佢再出下集都會支持下
但可唔可以唔好再搞埋d deadspace mode, 避炮台, 避紅外線, 跳跳樂呢d 濕尻野
淨係想格劍打交
點開影相mode 搵極都無
Eve 個隊友唔多劇情 覺得可惜

應該一齊作戰先岩
玩過FF7
呢d還好
唔知點解而家評game係咁評
正正經經做動作game會話係內容小
係震整下d濕鳩解迷濕鳩探索濕鳩小遊戲先叫有誠意
想問大沙漠日光塔點開?
佢整得好既話 我唔介意
問題係佢d操作性整得差

炮台d炮射穿車窗, 爆風100%傷 炸到你倒地, 未起到身就比第2個炮台補槍秒殺

deadspace mode 清哂d怪按完個制, 就係你出門就spawn左隻怪係度伏你係乜事

限時跳跳樂 明明冇撞野 零失誤都比佢劇情殺係乜事

推大箱個操作性仲差過ff7 成日都郁唔到你想郁果個位, 同埋用最慢移速黎推箱係咪好好玩

呢堆野, 如果你話放左個服裝箱係後面, 我都願意捱, 願意去拎
但佢將呢d元撚塞哂係主線既路程入面
相反主打既戰鬥元素, 劍氣倒地炸雞倒地, 咩boss都可以咁屈死
如果佢仲打算搞下集, 仲搞埋呢d野真係唔想買
要日服ac買DLC
然後當你部機set左做日服ac 嘅常用主機
呢部機上所有ac都可以開到你日服ac買嘅野
空中三角撞上去都得
唔駛二段跳
想知有冇講過有DLC
困難模式啲數值勁唔合理

俾人斬兩刀就收皮
冇辦法,淨做動作game 搵唔到食
你見DMC5 叫好唔叫座就知
認真起上來既結果就係冇人想玩
好多人話佢縫合係縫隻狼DMC 乜乜乜
有冇諗過其實佢係uncharted 來
八成時間都係跳、搵、爬
根本打劍係配菜來
你都唔會話uncharted 個濕鳩槍戰係主菜啦
打BOSS 呢啲整個外鄉玩法比你拿拿聲過左去咪算
配菜來咋
我依家到左上太空前
想解哂啲支線先入
想問下上太空前係咪可以拎哂氣水罐 拎哂衫同加滿lily好感?
Lily好感有冇話要做啲咩加?
結局2要百合唔夠100%
重開之後無視哂啲資料文件就得

如果淨係為睇結局+獎盃嘅話最簡單就係開故事mode淨衝主線
最後一罐汽水喺太空站入邊
skin都有幾件

Lily 好感度
其實我都唔知點解有啲加,有啲又冇
但係你正常做晒支線都會100%
唔比我用菠羅同beta屈柒boss既 我怕過唔到關
Dmc 本身之前咁多集都係有好多解迷小遊戲,周圍開鎖唔在講,一玩到反射激光我即刻諗起dmc3
因為CAPCOM 係BIO 底
第四同第五集冇咁明顯/解左唔覺
明明god of war 都係抄DMC 先咁多解謎
我覺得幾過癮動作驚係要有啲探索元素或者搞花辰既小遊戲先啱我feel
咩都有啲幾好 打交打到尾又有啲單調
係覺得佢按r2啲對準 搬箱果啲可以再順少少 拉得有啲慢
落地下拎電芯果啲位個人幾鍾意 可能岩岩玩完re2同4
嚟緊仲有隻縫合怪大佬
zelda、dd、ac、rdr、witcher

https://youtu.be/ZdmoGYg8tB0
先做前置任搵四件無人機,之後過去打我地老朋友一王,就可以開返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞