[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
下嚴峻? 獨佔喎大佬 spiderman2都係首週五百萬 一間未整過3a嘅廠處女作就有咁嘅成績你知唔知幾誇張
咪係, 基本料

而家有埋scanner, , 睇到晒轉角
韓配百合好好多,日配太大姐姐聲
我記得細個棄左re4就係因為太驚,冇啦啦後面有個啊嬋打你一拳好驚

但dead space反而爆到機
全世界當反抗sjw革命咁吹到冇ps5照買game
仲以為會輕鬆千萬
隻game 冇自動鎖怪好煩,打完一隻又要手動鎖
設定有打怪自動鎖
始終ps5裝機量唔似ps4 不過可以講佢如果而家就已經有五六百萬其實已經好勁 btw如果繼續勢頭好應該會變ps5獨佔game排名第一
但係我唔建議咁做
怪多好易俾佢害死
韓文百合真係贏哂
好可愛好襯個角色
去到 5萬喇
可以咁公開咁做?
左膠癲到想殺人滅口,仲未拉人?
左膠鍾意凌遲處死都重得
最初有人 2萬,
然後有個 on9直播主話加到 3萬,
再之後又有人 reply 佢話加到 5萬
咁當然即刻 DEL 左啦, 但有人 cap 左
其實應該無 500萬咁多,
你講漏左最重要果句

不過 Shift Up 相關人士回應則稱「合約內容是與 Sony 協商結果,無法確認細節」,同時也認為實際售出套數應低於該數字。
sor
但係釣魚唔chill
設定改完有手就釣到,聽住ASMR嚟釣幾舒服
吓有設定可以改易嫁? 我釣魚收線果part太難所以釣左兩釣就冇玩
連登真係好多人唔睇option
Accessibility入面有
順帶一提馬尾有得短執嘢有得自動
除左馬尾同戰鬥難易度我知可以較, 其他除非好影響gameplay 否則都唔會理
動態模糊同鏡頭晃動都好多人較
HDR 都要自己開
呢隻GAME 唔識跟PS5 自己開HDR
釣魚釣齊之後攞到嗰件衫係全驚數一數二正
推薦釣哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞