[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
其實係手遊出十隻扑中一隻收得已經掂哂
大隻既成本都唔會貴得過3a大作
但係手遊除非你真係好撚劃時代設計
否則藝術價值唔會高
出一隻劍星全世界都知韓國做到好game
出多十隻天堂m式手遊都冇人會覺得韓國好撚勁
唔好誤會,天堂原版係真係勁既
而家好撚糾結
而家玩到一半
本身諗住第一次自己搵路自己玩唔睇攻略
執唔齊野就二周目執
但上網見親人講都係第一周目執齊先
NG+ 先會執到異色
而家諗緊咁我如果而家執唔齊
去到NG+ 又重新執一次但又出唔到異色,都係唔會齊咪成個傻仔咁
好想由頭玩過
同壽屋/Bandai 合作出模型
今日先抽完妮姬新皮

已經係一隻日版價錢

近排俾金亨泰殺到一頸血
出果d好似真大既公仔再賣衫俾人換囉
但一定好貴未必有人會換
出figure應該都只會出一開始果件
最多睇數據邊件最多人用就出埋果件
玩三周目咪得
玩到就爆機先睇攻略補返前面d野囉
執啲唔執啲睇攻略搵返有咩未執
仲難過由頭跟住攻略執
Eve根本係行badass路線 同個可愛靚樣唔係咁夾 根本好撚型
真結局最後嗰句ill be gladly to play my part加埋啲電結他真係型撚到屎都必埋出嚟
國王的新衣
真係同sex toy 廠合作出1 : 1 性化玩偶
加埋堆衫真係發過豬頭

順手激撚死班垃圾左膠
隻game有兩個chapter 係過咗就返唔到去前面
所以疊埋心水玩二周目仲好
佢先唔會
一露點實比SONY 屌撚到上宇宙
真?
有冇相睇下呀
出得靚真係又要破財嘞
FF下姐

因為可以持劍做動作

整成模型 換衫應該最合理
raven theme song 係日文黎, 我聽好多次聽到

:那你得得雞 (why fight)
而家最短係咪呢一套?
應該起碼有幾套
機械人唔難打.......兩次過
依個結局上字幕D 歌係咪唔同.....好聽D
隨著《劍星》(Stellar Blade)發售以來廣獲好評同時,不少玩家同樣期待這款 PS5 獨佔作品何時才會登上 PC 平台,根據韓媒推測《劍星》或將在兩年內推出 PC 版,於此同時,這款遊戲在海外社群的口水戰仍持續上演。

據韓媒 globalE 獲悉業界知情人士透露,報導指出《劍星》與索尼互動娛樂的合約為期 3 年,其中包含 PC 版的發行,同時提及《劍星》出貨量估計約在 500~600 萬份,這是得益於 Shift Up 身為第二方合作夥伴與 Sony 的投資與宣傳。

而 Shift Up 相關人士針對報導回應不便透露與 Sony 協商的細節,目前無法確認出貨量的實際數字,因此僅供參考,同時針對遊戲內容和諧的爭議,Shift Up 與 Sony 雙方皆還在檢討當中。

https://www.4gamers.com.tw/news/detail/64327/stellar-blade-will-deploy-on-pc-eventually-according-korea-media?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2W67nSVyY_w2vceUgsgSAmh8jbUhq1se8VhadTrczIPEyZGNRBjKFqDsc_aem_AeYId4GOoxhwgZK9pjR00gE2oD2Udq3SsF-NiTwYsJ-7nkd77GzITNsnL9Q3FskQEl3wX7TpRRpnJIgrd-j2irMf
開easy玩一週 正常/困難玩2 easy玩3週
你睇下to love
連啲路人角色都會有一堆出figure
點同
Game好少係咁出
出到幾隻已經偷笑
2b先幾隻figure 幾隻可動 一隻娃 一隻雕 黏土人 黏土娃
呢套配黑白金鏡框都好正

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞