[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
的而且確迷利裙裝係其中一款最正

9成係講緊boss rush
荒地果個城入面,有間餐廳
呢幕真係J到出血
迅梓前面個大槌佬難打過迅梓咁多
打唔贏蠻獸
好撚廢
玩左幾日仲做緊支線任務同搵緊飲料罐
迅梓攻擊慾望咁低,狂打佢都唔還拖

呢隻驚既大佬戰偏友善

著住件手殘裝,打大佬一招儲力L1 X 擊倒+ 爆盾,斬多兩刀就爆哂成行盾,任砌
用咩裝?

有件升滿+ 完美迴避/完美格檔,如果冇就用減傷果件

4 格用減傷、+攻速、+SP、+beta

有beta 技就L1 X 破佢盾,好快玩完
全程只用L1+O 強制倒地, 倒地打幾下, L1+O再訓過
冇Beta 就用手榴彈強制倒地
由頭到尾都係用呢個套路屈boss

裝用 beta技裝+爆發技裝
4格 攻速+beta充能+beta傷害+擊殺回血
後期 攻速+被打回beta+被打回爆發+beta充能
今晚再試下先
下周目開左兩格外脊裝真係可以玩手殘躺平mode
回復裝加投擲裝
係咁手榴彈倒地
跟住回血又加BETA 槽插插插,放劍風又倒地
無限LOOP 合埋眼都贏
呢隻game beta太勁普攻太廢,打boss用□/✕ beta可以無傷屈boss
爆發MODE更加係Joke 好低傷
爆發mode L1+3角算出招時間短+高攻
開爆發mode淨係會狂spam L1+3角其他得淡笑
我都係, 淨係用獨龍鑽
beta 點儲得快d
爆發係咪all in暴風雨就得
條bar好似好難儲
都係exospine+gear,同升技打中時回beta,加埋一定機率唔消耗,基本上條bar用哂隻boss都冇左一半血以上
三角招打boss都ok,不過好難打中
第二關射擊直頭係簡單
百合個天命號劇情實力睇落唔勁,應該同一開始個金剛怪咁上下
唔係比Adam一掂就碎就係[我要單挑你唔好出手]
流動電椅
好似得兩套有和諧,拎完J完,咪上返網囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞