[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
啱啱試咗,可以
咁佢本來第一集都係bio 4 開發既時候變出黎,嗰陣上隻game 玩左chaos legion ,就算首歌好聽主角靚仔,做成隻game 都「打檑台」令我覺得非常枯燥,然後開隻dmc1玩,嗰種爽快動作版bio 既feel 令我刮目相看
DMC 既戰鬥就真係到而家都無人能及
專登畫個十字架係個閪位
情報商人緊係歐卡冒險嗰件啦!
白金了

Hard mode Raven勁難打

手殘食咗幾刀

有件直頭心形
依件點拎同咩名 thx
爆咗機想講個最後選擇
如果你介意依啲野唔信細路自己都會search 四仔睇,一隻標18+(雖則未到)既驚你俾小朋友玩,咁你平時係咪會開3級+既片俾佢地睇合家歡?

btw,支線入面有件包到實既熊仔衫,再拎埋set Lily著休閒裝,然後再監住唔俾換就冇曬問題
咁隻game本身就係17+
有血腥有暴力 故事又偏黑暗
與其擔心裸露不如擔心吓呢啲題材方面嘅問題
講真,如果唔相信細路會自己search三級+睇,所有標16+既本身就唔應該俾細路玩,入面除左暴露血腥,一定會包含叛逆,無秩序,自由既定義,革命依啲成人邏輯哲理黑暗題材

所以唔好再問明標16+R級打上果啲乜撚教壞壞細路既問題,依個係你仲買俾佢玩同佢仲拎黎玩既問題
想問吓蕃茄炒蛋嗰間餐廳喺邊個位

同埋有冇人覺得支線對話嗰陣 啲人動作好似1.5倍速咁樣
想要photo mode,可以仲色

我講錯
我係想開百合100%嗰個
請問有無人知日版可唔可以買 $60 港版豪華特典內容用?
係我講得1999
我係爆一次之後開新遊戲+
見到右上嗰度100%咗,但係百合冇叫我去九號唔知係咪bug咗
如果我想繼續開百合100%嗰個結局,要再重玩一次?
定無視百合100%條bar繼續執嘢
原來game8更新左全gear,可以清哂先確保2周目打後慢優執mk2
有冇清哂side quest?有部分估計must嚟
今晚清埋佢睇下
明明有成個屁股任睇既衫,但都唔夠低炒裙底睇到咁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞