[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
呢個skin再大一個cup
白金咗
痴撚線唔撚係人類黎
邊有人類可以咁長時間咁好反應仲要咁精準
Bio 我都無玩過就係怕左玩恐怖遊戲果種jump scare 心理壓力同壓迫感, 但劍星都有玩嘢咩 買之前估唔到
完全無諗住有呢啲 有冇得skip 左佢
痴撚線 出紅光要連續parry嘅時候
佢仲可以喺每一下之間嘅空檔劈多幾下
Same驚到淨係夠膽日頭玩
明知火力夠都係好撚柒閪驚
冇盡量令間房光猛d同醬聲小小咁玩囉唯有
好彩佢都唔算真你好恐怖同埋火力好充足
又冇大特寫迫你睇
盡量令間房光猛d同聲小小咁玩囉唯有
好彩佢都唔算真好恐怖同埋火力好充足
又冇大特寫迫你睇
入cg skip唔到,然後睇返畫面條友變左透明人得個頭盔係到飛,完cg隻王飛左上天

而家我個鏡頭轉向唔到同埋boss房多左個飛行物體
https://youtu.be/DpZSRNcLPWo?si=-5eI0MqRHGMCrPDo
天命號難唔難睇用咩打法
如果似隻狼咁想用格檔唔開技屈機咁就真係好難,近距難Parry,遠距又難閃,又勁多突進黃光派生
我見到Raven好絕望
拎完野之後原本對門山咗,心諗屌你老母又困獸鬥
自此一見到地下多子彈就知咩料
有冇人知Zion 首歌叫咩好好聽
你講緊第一粒電池?
因為個度佢地係做緊交易
Eve應承幫adam拎電池
條件係Adam要幫eve搵第一隻boss
咁梗係做哂兩樣先走啦
如果走數點算
一路玩都覺得好易玩,最後打架機械人boss突然難打咗咁多
一周目普通 兩次過
追住來屌到佢無放炮機會

除左放炮 佢啲近攻都無咩連擊
手遊一定係最好賺
生命同beta bar 上限係咪要全收集?定係會有剩?唔想返第一地圖搵

又冇small map 又難搵路
手遊只係相對地低成本,
但要喺一片紅海中殺出重圍未必咁易,
做 20隻都未必有一隻爆到出黎,
你見到某一隻好賺, 但未必知道佢已經死左呢 20隻

利申: 以前買過手遊公司股票, 睇過年報年年出新野, 但賺錢都只係食緊老本果隻
手遊天尊SE
你講嘅嘢套返落主機game都係一樣
但係手機game投資周期短好多,資金流安全同穩定過開發主機game好多,呢樣嘢對一間公司可唔可以持續發展先係最重要
而且論市場飽和其實係主機同pc game市場飽和啲
而家成個電子遊戲市場都係靠手遊去開拓客源吸引更多人打機,再諗辦法吸引呢批人成為主機/pc玩家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞