[PS5] Stellar Blade 劍星(4) 蕃茄炒蛋飯每位$52

1001 回覆
24 Like 14 Dislike
個格擋好奇怪, 成日反到第一下反唔到第二下
唔破盾Rj,破左個盾Boss唔係轉階段回滿盾就係就黎死
我覺得有啲罐唔睇攻略點會知,唔會有人玩到冇嘢玩放地雷炸地下,用槍射埋咗係地下個箱角掛
你渣姐
地雷炸地下呢個我無睇攻略都拎到 因為行埋去又無野禁 但係地下閃下閃下咁一定有野拎
箱角果個真係要睇攻略先知
我打到荒地有個陷阱位
執箱之後會有3波敵人嗰度
第1波 1隻刀手+ 1隻觸鬚
第2波 2隻刀手+ 1隻觸鬚
第3波 1隻鹿1隻刀手+2隻觸鬚

明明儲滿咗Beta但如果唔立即放又會無咗

係敵人能力定係其他原因?
用緊咩外脊裝
睇落似貝塔出神外脊裝個效果黎
唔係, 我好早期, 仲用緊連鎖同埋迷彩 (睇情況2選1)
有無人反感兩個沙漠
你藍光 避到再出招會用貝塔能量
技能果版又寫咩招要消耗能量
同感
為整OPENWORLD而整既OPENWORLD
去搵人都係搵咸魚
打完DEMO果條Trailer仲以為場景好豐富 點知好多都係後期最後個任既畫面
啱啱去到曦安之前個城漏左嘢有冇得返去咁?
大沙漠最反感

偷襲 圍毆 不講武德
4,5隻甲由追住 每個插一野都死埋 毛管戙
推多少少主線就返到

原來除咗Beta, 仲有招會扣能量
但我打嗰幾隻野好似無用過閃現
今晚返去再睇下技能表睇係咪用咗啲咩招先
應該係特登就返PS5機能,由場景設定就開始去適配

如果係大量植被嘅大地圖,一定無法60FPS又唔blur

其他複雜少少地貌都用線性關卡地圖
終於知點解近年冇咩動力打機這就是原因
我覺得難打嘅得3隻,尾二果2隻同隱藏果隻尾王

其他都還好攻擊冇乜話好難捉摸果啲

體感最難應該係 Costa niko Costa niko?Costa niko costa niko!haha!(明嘅就明已洗腦)
明明另一個係高低地峽谷地形都兩個沙漠
想問問啲機件同背脊裝係咪最勁就係mark2,再開ng+會唔會有mark3果啲
荒地都還好,大沙漠幾煩,又多支線又大,又有地形殺啲路又難搵
個人都覺得costa niko最難打,同埋成個戰鬥個感覺都好爽好有feel
可能個人都係鍾意打人形boss多過怪物boss
https://youtu.be/Xd4aWFU3w00?si=6GRiqfpsXHvvZpXz
Btw個ost真係好正costa niko niko~
件衫真係好撚正

好耐未試過做收集會有滿足感
荒地ok既 係大沙漠太空曠無乜記憶點
搞到有d地方唔知去過未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞