[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
我覺得傻波完全未適應到係英超踢波空間好少
同隊友做二傳成日都好輕率
係圍攻面對防守時睇唔到佢有咩辦法突破
軒有點好就係佢2nd 執好多同埋第一點執唔到都會俾壓對面
另一樣就係防守唔上搶 會回後就算俾人過左都會keep住追 對面少D機會人多打人少 但就少左原地反搶既反擊 變相前面既跑動都會多左
一個pre season夠操起
上季季尾Jones出黎都係咁踢
當然補一個當打嘅帶住踢最好
可能都係沙拿

最後三場.

我睇唔到沙拿繼續仲有心力留係隊波.

我諗佢都知架86已經到左極限.

佢自己就真係極限啦,垃圾到咁仲屌高普
真係
仲要講緊個戰術要求係世一防中都唔知做唔做到
唔否認航一定唔係頂級防中
但係你個戰術佈防根本就唔合理
新領隊都唔知會唔會用
其實班波好慘 下季邊個留 踢咩位都未知
我真心唔知高普 咁早講自己會走係好事定壞事
沙似未足,咁大年紀先嚟第一次大傷,未必咁快踢得起都唔知埃及國家隊點練
講個冷知識比大家聽

沙拿呢季係加盟以來英超入波同助攻數最差個季.

但係已經好過隔離 派飯同沙卡 最好個季
佢狀態差都算,但仲要唔肯做後備至係問題 為球隊犧牲少少都唔肯,點做大佬
重點就係呢樣,你已經好多場都踢得差,擺下你後備都要嘈,都唔知做乜
佢連角球都開唔好
睇返RB球王片明明開到前柱急勁波
唔知死球戰術定佢自己問題
球球都開到勁柔
最撚煩咪非洲盃
成撚日係最需要人個陣走左去踢
我等緊睇佢歐國盃翻生
但明明季初幾場好好波
季初carry 10人利
【Football Insight】尋尋覓覓,斯洛是完美的高普二號?

//不少論者認為這個荷蘭光頭佬的哲學、風格更像高普(Jurgen Klopp)。他是完美的高普二號,抑或是又一個bald fraud?——對斯洛陌生的利迷,或可從這篇文章找尋答案。//

鏈結: https://sportsyeah.hk/2024/04/articles/39328/

#體嘢 #sportsyeah
如果又係踢返高普d波
成隊波換幾多人?

依家隊波 差到好似季初車仔咁
踢法根本唔同
聽日應該支持阿贏幫利穩前4定支持熱贏踢埋佢一齊出局?
明顯留力打歐國盃
花生game
要轉踢法啦
和?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞