[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
教練弱勢係你主觀意見
佢哋閂埋門點做 有無合作 我點知
簡單講坐寫字樓既人會理解前線人員工作?

意見唔撚聽一句由市場解決就完

環保夠專門化 明眼人都知係賺錢唔係環保
費林邦除咗走上走落 無限體能咁 攻防都唔係特別勁
咁後者咪又係你主觀意見,我點知

咁識關關合作
唔洗請自己友
咁多總監人材
利華嗰班都係體系球員多
逐個拆出嚟未必咁勁
弊在而家連個體育總監都唔見得係有強烈主見既人..
皇前面把把尖刀
無限體能 做到防務 斬到下波都夠
條友今季聯賽8入波7助攻
數據仲靚過我地嘅diaz
咁都叫進攻唔勁
真係屌9 高普
睇黎係發生左d野,造成季尾崩盤
英超佢咩數據
睇數據咪勁 利華班波大半都係體系球員
係荷蘭國家隊都唔知爭唔爭得贏Dumfries同Geertruida
搵教練呢啲可以喺同球員講之前搵
高普幾時向FSG講,幾時向球員,幾時向公眾講講係3件事嚟
高普都一早同左fsg講啦
公佈時間應該係傾完決定架啦
documentary 講呢啲就花生味濃
The sunk of Liverpool
有冇講翻琴晚gakpo想偷雞個球究竟係咩事
Anthony taylor揚手叫physio入嚟勁鬼
明明aerola已經準備開波
除非所有嘢都好保密,但一走漏風聲就會俾記者無限聯想作故仔

到時軍心仲亂
資訊咁發達嘅年代 一去搵教練就通哂天啦
十一月已經算唔差嘅時機啦 嗰個時間講爭冠又太早
搵完總監再拖兩拖 依家呢個時間爭冠/爭四直路先公佈唔做咪仲衰
明明佢無吹停過場波
仲要見到家寶想就到即吹
咁撚樣都得
成日喺uae 有外快做, 唔使報恩?
呢個時候報恩都唔係搵我哋嚟報喇
我哋退出咗爭冠行列 要搵去搵阿狗D波報恩
點解琴日凍肉個球要吹停?
個龍唔係以為吹左foul 準備開罰球咩
個龍無要求軍醫入黎但球證幫佢call埋軍醫係咩意思
edwards定個大方向,Hughes 做買賣人個part,光頭搞訓練落場個part,大家一定會內部傾交換意見有咩咁唔好
慣手勢啦,一到Anthony Taylor 吹個win rate 就小成廿幾個 percent
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞