[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
英冠同英超爭成班波,唔多睇好
冇印象冇RC又咁早吹風真係買過
通常佢哋放煙幕都係on list嘅其他睇唔中球員
你放煙幕放包皮都冇人信啦
呢招玩咁耐都係咁你睇吓上年吹到細杜林同kone
就咁睇平均入波/助攻時間
借去侯城嘅卡華奴182分鐘 呢件就181分鐘 其他數據就唔得閒睇
PSV嘅巴卡約高依家又冇吹
你咁樣排又會有人屌你唔買中堅
歐霸唔撚留力係轉折點

d 人已經傷撚哂 仲場場用果幾個

日本仔fit 都比高普用撚殘
你知唔知全歐洲都係咁
佢哋新老闆已經開始搞鳩佢啦
如果好似坦蛇咁就大獲 買親都自己友仲要勁撚貴
佢哋係請唔到自己鍾意嘅 無嘢搵嘢屌 哂撚氣
隻自轉狗冇回佣收真係搵鬼信
對獌場盃 都feel 到 扯盡哂

咁多傷兵 都唔撚取捨

仲唸住歐霸 聯賽 全都要

成也高普 敗也高普
睇過好多場psv 呢件其實幾屎波
記得冬天嗰陣仲吹緊呢條友
不過左腳踢右邊都幾難搵 多數都勁RAW
PSG得錢
鏝有實力有錢有冠有好教練都唔夠皇疤爭真心無解
鏝勁多20年就可以挑戰皇疤拜地位
唔raw嗰啲一係就唔後生 一係就唔輪到利買
南美西葡系一定係首選皇巴
仲要呢兩隊有歷史又好住 點樣挑戰
所以唔RAW嘅都廢事講 唔到我哋揀
睇佢世杯完全成個前場自由人咁
到到都有佢
前面靠佢後面靠VVD

嗰時睇佢慢同lag但又護到波自己上,好有老母feel
仲有幾條撚樣久唔久又嘈sporting director 太大權
好似瞓撚咗廿年停留係老費雲加年代
明明雲加最好都要搵鑽石眼過嚟(雖然廢嘅)
尋晚傻波又有一球邊線唔落底就咁傳返中間禁區頂比麥
個波又大力又高,好難控,搞到麥控得差,跟住就輸反擊
傻波就係次撚次傳D博得黎無用既波,
佢係咪忽撚左?
Block左呢位Ching la。 佢仲活係90年代的足球時代入面。
屌 點解仲有呢d傻鳩覺得要教練話哂事先唔好

先唔講高普d買人眼光麻麻
都睇到高普一腳踢做哂 用哂energy啦
上季又屌無人肯做director
今季有人做又屌話教練唔中意有人分走權力

仲屌Edwards 大佬人地真高層呀
係咪要細權力過教練先岩
係咪要請個乜野都唔做得既黎做?
有無人會黎坐呢個咩都唔做得既位
咩都唔做就拎高薪你又接唔接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞