[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
J比 + VDV 兩個六角型戰士
CAMA 除左射波既五角型戰士
屌你仲有RODRYGO + 雲尼 + 包皮

正常人睇呢隊波都濕鳩哂
真係差卡華積 呢個退化左既位 + 古圖今年收league
咁今季德甲勁又唔代表上季德甲勁喎
紅牛勁多出黎都踢唔番本來級數
Timo
Keita
szobo
烏柏
沙碧斯

傻波季初打少隻踢得好過以家好多
真係J得過 交到貨
但真係返左去國際賽一轉 + 失戀
乜鳩都無哂 仲沉撚過鐘斯大哥
講真 買人唔洗擔心 有Edwards
有教練就得啦
季初其他隊未熟路咪勁 分析完知你點踢咪識針對
其實利既PR好似係英超第一,無乜人離隊會同利反面同搞風雨。利記與奧雲就同曹操與賈詡一樣。

堅尼依啲真小人每個禮拜都搶fo 屌獌,奧雲係咪偽君子都好,離開曼後就無講過利一句不是。上兩日又話失四冠心痛。
王子依家心連利物浦,250單方面被屌不回應,但第一風扇話曼聯係家。
King sir 19年話第二唔係壞事降班先係最壞,欣賞高普,費蛇喺c朗敗走前每個月都干政。
上年第五,加歷查屌利一定少過依幾年加利佬屌獌。
蘇9事後重提14年,都只會話謝4最傷心,都唔會落井下石。
隊波啲人太想做啲特別嘢
一係就想一個扭幾個扭到撞牆先傳
一係就想傳靚波一嘢劏穿
但好明顯就實力唔夠成日失敗
結果就搞到成隊波啲組織一pat屎咁
今場攻得最順嗰段就係不斷咁傳,向前走位
成日講太監同教練既權力分佈
利個問題係無第三方制衡

第三方多數都係boss班友
要做到明奴角色調和

但大家都知fsg追求既野

一向都係唔同領域部門各執己見,再衡量折中既良性競爭最健康、最平衡

係呢個結構下教練明顯過份弱勢

終歸只不過係擺一張現代管理制下暗裡實行主奴制度
有利fsg慾望多於球隊
嘔心
傻波轉會唔夠兩個月
就同條女散

佢喺德國慣咗冬眠一個月
呢樣咪反映戰術細節唔夠
好聽就球員自由度大,其實就係靠球員天才波
隊波係幾好睇既
係衰最近把握得衰成績就唔好
要入group先睇到
1. 蝗一樣有錢有冠有好教練
2. 英超賽程密集
3. 南美睇西甲大,歐洲廿頭都仲係多睇蝗大
過多幾年應該就多啲鏝嘅
4. 馬德里好住過曼市
勁多廿年應該挑戰到疤嘅地位嘅
皇拜就難啲
冇話弱唔弱勢 依家咪總監買菜 教練炒菜
F$G根本你自己RUN到就得 邊理得你咁多
何況搞生意就係為賺錢 你估油王為興趣咩
早幾日睇日本u23
人地又係傳呢類波
但係貼地又易拎
不嬲都係天才波 靠球員質素
當然高普大體方向同個體系亦帶利去到一個冇諗到嘅高度
咁對手級數唔同又冇得比
你既形容只係兒戲式屋企煮飯仔
辦大事想親力親為,人之常情,雞碎野先叫人做

賺錢同榮譽
why not both?
人哋全世界就專門化 做返自己專長就夠
賺錢同榮譽兩樣都得到 邊個唔想 問題係唔易做呢
咁易做的話 巴塞咁大間球會就唔會玩到破產邊緣啦
現代運動 好多都係以家就係教練比個框架
要咁做要咁做 走位要咁走 傳波要傳去邊

但點做到就係靠球員本身能力
高普應該將啲時間擺好多係體能
一早喺英超踢過成季啦
專門化就唔洗同人合作?

慘得過咁多球會榮譽既破產巴塞都大把人鳩衝
Taa 唔知依家仲敢唔敢買
我係皇 搶firmbong 算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞