[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
將來咪好似你個套AI VS 我個套AI咁

我地都唔知沙拿嬲咩嫁啦

一係就非洲盃返黎有傷都逼沙拿上場踢
依家冇傷要佢後備 嬲撚左?

釋放埋加芬比
航中距離遠射都準架
對富咸果球
4) 長期9+11
淨係補返個右閘位都未有人做到啦
維拉和左,我地係咪肯定前4了
沙比係利華對上都有個Rolfes喎
雞都係雞Richard Hughes
Edwards再大一級 仲要咁辛苦求佢返嚟
其中講真正選6號位唔係冇
係傷左成季
後防傳失波又好似唔關戰術事嘅
不過睇得出高普想要係闊度有多啲人手去進攻
其實好似nba 咁幾好

Gm最大權 教練負責出人 戰術 唔洗睇埋買人分析

專心 應付media dressing room 同球員

而唔係決策埋轉會個d大野
比人換出場都嬲啦
依家崩盤 比人BENCH咪覺得自己代罪羔羊更嬲
肯定關戰術事 上季已經示範咗啦
當你堆中場冇咁大覆蓋範圍時 呢套打法係自殺
Ten hag都有得買人話事
唔睇好Edward咁既模式
球員撚同你賣命踢
老實講 前面紐尼斯戴亞斯呢d 柒頭皮哂症沙拿咁多助攻

傻波鐘斯呢d人累到隊波run得咁慢

點解沙拿踢得差次次要比media 同球迷拎黎bin c同屌

其他柒頭就可以開心繼續踢閪波

沙拿今次發老脾 唔滿意廢中 廢中都有責任.
高普個6號係cls,正常雙防中
而家多個内收,但66防守係零
依家咪講獌之後已經唔係教練話事
占蛇入主 獌都請咗體育總監 重新搞過D架構喇
又沙比,人地肯黎先算啦
皇馬安7都係負責教啦,根本全世界都行緊呢套
講真沙拿高鋒已過又唔肯接受現實都冇計,反正下年都走硬
反而係fsg 咁耐都買唔到文費沙接班人,夏天edwards 再買唔到個頂到水貨ge 右翼,下年真係前4都冇
人地係買頂級球員返黎比佢帶
亨利呢
首先你係隊波最大牌 隊波踢得差一定首當其衝
其次其他人踢得差一樣比人屌/一樣坐BENCH 邊度冇
第三佢自己都浪費唔少 單講對白禮頓嗰場都射成十腳先入一球
最後無講過廢中無錯喎 廢中一樣比人屌嫁 廢中同水貨一樣有責任
睇地位架咋,洛哥如果贏到幾個大賽冠軍都肯定有話語權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞