[Danke, Jürgen]利物浦 vs 熱刺

1001 回覆
6 Like 10 Dislike
兩年都幾唔信佢
個解約金咁貴都掉落去已經信心十足啦
又變左slut做head coach 唔係manager
即係點
擺到明數據佬搞鳩佢
有sporting director 之後咪請head coach
其實成件事冇變過
The plan is for Slot to focus on coaching and preparing Liverpool’s first team while reporting to a sporting director, Richard Hughes, who will oversee recruitment and other aspects of the football department.

Above them both will sit Michael Edwards. [@TimesSport]

即係Edwards大晒
Slut只可以負責球員訓練同臨場排陣
唔怪之得唔會請同高普一樣既big name manager
應該無其他太想做呢份工
好似救得最多嘅係奧子同老母
dklm 般尼都和19000 屌 好撚嬲
風險管理啫 拎成1XM買個教練團 仲講咩信唔信
幾年約又點 教得好又可以提早續 教得差未完季都可以炒嫁
又鳩UP 全世界都行緊吹個方向
仲要依家有咩BIG NAME教練 熱/獌/車/阿/鏝都係咁
最多咪話鏝同阿 教練多少少話語權 但呢D教得好自然會有
我懷疑條友仲發夢想爭神射手
成個團體買咪姐係信得過佢嘅表現
其實好似買人話事權大家夾到咪得 都唔明驚乜鳩
你估上邊真係有心買蟹貨番黎咩
水貨:我唔拎神射手 點向沙地R多D人工
依件好廢下
就算買都係博短炒
沙比都痴撚線
要絕殺幾多次先夠
仲要踢左邊嘅 水貨走唔係應該去買右翼先
皇馬mc個倒三角唔會要前面兩個中場嘢嘢衝到最前迫兩閘又成日上晒去
畀人傳兩傳就後場中空,要防中包晒左中右根本cls,全盛簡迪先踢倒
https://x.com/spy_footy/status/1784341354136387609

其實會唔會由傷完出一場再傷返嗰期開始不和
Btw 當初文沙兩個性格巨星可以一齊踢咁耐都幾勁
唔會
因為Go Pro會雪鳩條仆街
教得好繼續
教得差換沙比
Big six邊隊係咁
獌嚟咁係咁 車已經係咁 熱狗利維話事
鏝光頭佬上面一樣有Txiki Begiristain
阿狗達蛇上面有Edu 邊撚隊唔係咁
仲未講意,德,西一直係咁玩緊 講撚到得利物浦咁玩
對獌送禮個球就失哂成度氣。冇計
懷疑亨利用緊黑暗兵法
2年後請沙比再雞左edwards
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞